Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Evoluție remarcabila a fetelor noastre la ultimul meci din acest sezon

Volei feminin. Evoluție remarcabila a fetelor noastre la ultimul meci din acest sezon

Divizia A1, play-off, etapa 10: Dinamo – CSM Târgoviște 2-3 (15-25, 25-19, 25-20, 22-25, 13-15)

Artin_cu_Tg_1Fetele noastre și-au luat la revedere de la sezonul 2018-2019 al Diviziei A1 cu una dintre cele mai frumoase evoluții din acest an. Dinamo a fost foarte aproape să câștige cu CSM Târgoviște.

La ultimul meci din play-off, disputat azi, pe teren propriu, Dinamo a fost foarte de aproape să se impună în fața unei echipe de podium, CSM Târgoviște. La 2-2 la seturi, soarta meciului s-a decis în urma a două-trei mingi pe muchie, jucate în finalul tie-breakului. Dacă Dinamo ar fi câștigat două puncte în acest meci, ar fi urcat o poziție în clasamentul final al Diviziei A1.

Apărarea a fost din nou bine coordonată de Alida Cioroianu (12 puncte / 2 blocaje), iar cele mai multe puncte (19) au fost realizate de Andra Artin, o jucătoare de 19 ani crescută la Dinamo. Roxana Iancu, Irina Radu și Ariana Pîrv au încheiat meciul cu câte 12 puncte. Au mai jucat Sabina Miclea-Grigoruță (10 p), Adriana Matei, Irina Kosinski și Roxana Țucmeanu (ambele, libero).

Dinamo a încheiat astfel sezonul 2018-2019 pe locul 6. Ținând cont de faptul că trupa alb-roșie a fost alcătuită în totalitate din jucătoare române (începând cu returul sezonului regulat), dar și de bugetele net superioare ale adversarelor, se poate spune că evoluția fetelor noastre în acest sezon a fost una onorabilă.

CS Dinamo, 8 mai 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 308 vizitatori online