Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Fetele si baietii de la Dinamo debuteaza azi la turneul final al Campionatului National de cadeti

Volei feminin. Fetele si baietii de la Dinamo debuteaza azi la turneul final al Campionatului National de cadeti

volei_cadete_dinamoVoleibalistele de la Dinamo debutează azi la turneul final al Campioantului Național de cadete. Competiția se desfășoară la Târgu Mureș, iar fetele noastre fac parte din Seria a II-a, alături de CSM București, LPS Cluj Napoca și CSU Medicina Tg. Mureș. Din fiecare grupa se califică în semifinale echipele clasate pe primele două locuri. Din Seria I fac parte CSS Bacău, CTF Mihai I București, Constructorul și CSS Lugoj. 

Programul din grupe al echipei Dinamo:

Marți 15.05 ora 18.00
CSU Medicina Tg. Mureș - CS DINAMO BUCUREȘTI

Miercuri 16.05 ora 16.00
CS DINAMO BUCUREȘTI - LPS Cluj

Joi 17.05 ora 16.00
CS DINAMO BUCUREȘTI - CSM București

• Azi (marți, 15 mai) debutează la București și turneul final al CN masculin la volei. Calificați în această fază, băieții de la Dinamo fac parte de Seria I, alături de CTF Mihai I București, LPS Suceava și CSS Botoșani.

Azi, de la ora 16:00, Dinamo întâlnește echipa CTF Mihai I. Miercuri, de la ora 18:00, Dinamo va da piept cu CSS Botoșani, iar joi, de ora 19:00, cu LPS Suceava.

CS Dinamo, 15 mai 2018

Program Competitional

Săptămâna 21-27 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala campionatului - meci 2), 23 mai, ora 18:00: Dinamo - Steaua. Sala Dinamo. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 3 și 4), marți 22 mai (ora 11:00) și miercuri 23 mai (ora 11:00 / dacă mai este cazul): Dinamo - Sportul Studențesc Corona. Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Natație. Campionatele Internaționale de înot ale României, 24-27 mai, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo

Tir. Cupa Mondială, 25-27 mai, Germania

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


1 IUNIE

1_iunie_MAI
Ziua porților deschise
pentru copii la M.A.I.
31 mai, orele 08:00-13:00

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 283 vizitatori online