Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Maria Karakasheva se intoarce la Dinamo

Volei feminin. Maria Karakasheva se intoarce la Dinamo

VF_KarakashevaManagementul echipei feminine de volei Dinamo continuă campania de transferuri în vederea noului sezon competițional, care va debuta în octombrie. A treia jucătoare nou venită este bulgăroaica Maria Karakasheva.

În vârstă de 30 de ani, Maria Karakasheva se întoarce la Dinamo după cinci sezoane. Internaționala bulgară născută pe 27 octombrie 1988 a jucat în alb-roșu în sezonul 2013-2014, când Dinamo a evoluat în Liga Campionilor și s-a clasat pe locul 2 la finele campionatului.

Maria Karakasheva are 1,82 metri înălțime și joacă pe postul de secund. Ultimul sezon a evoluat la campioana României, CS Volei Alba Blaj.

După sezonul 2013-2014, Maria a mai jucat la CSM București (2015-2016), Soverato (Italia / 2016-2017), Muszyna (Polonia / 2017-2018) și CS Volei Alba Blaj (2018-2019). Cu Alba Blaj a câștigat titlul național și Cupa României, jucând și în finala Cupei CEV. În sezonul trecut, ea a reușit 118 puncte în 22 de meciuri jucate în Divizia A1.

Maria Karakasheva este al treilea transfer anunțat de Dinamo, după Naoko Hashimoto (coordonator de joc) și Marina Vujovic (libero).

Volei_Karakasheva

Maria Karakasheva - prima din dreapta, în tricoul lui Dinamo

CS Dinamo, 07 iunie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 338 vizitatori online