Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. ”New Dinamo” – proiect de mare perspectiva

Volei feminin. ”New Dinamo” – proiect de mare perspectiva

volei_CE_U18_Arnhem_MarianEchipa feminină de volei Dinamo pornește la drum, în noul sezon competițional al Diviziei A1, cu un proiect nou, de mare perspectivă. ”New Dinamo” se va baza pe multe jucătoare tinere, componente ale loturilor naționale de junioare, care vor avea șansa de a crește împreună din punct de vedere valoric. Vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, lansează o mare provocare: viitorul naționalei de senioare să provină de la Dinamo.


Adelina Ungureanu (nr. 1) și Bianca Pașca (nr. 10) l-au impresionat pe vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, prin evoluțiile de la CE din Olanda

Lotul pentru sezonul competițional 2017-2018, care va debuta pe 14 octombrie 2017, este cristalizat. Primele jucătoare pe care le prezentăm sunt din tânărul val, valoroase și de perspectivă.

1.Adelina Ungureanu – născută pe 29.07.2000. Post - secund. Vine de la Agroland Timișoara

2.Bianca Pașca – născută pe 22.02.2000. Post – coordonator. Vine de la Agroland Timișoara

3.Diana Andreea Ariton – născută pe 01.01.1998. Post – centru. Ultimul sezon a jucat la Pitești.

Adelina Ungureanu și Bianca Pașcu au făcut parte din naționala de junioare, participantă în acest an la turneul final al Campionatului European din Olanda. La competiție a fost prezent și vicepreședintele CS Dinamo, Marian Ștefan, care a avut astfel ocazia să le vadă la lucru pe cele două noi dinamoviste.

CS Dinamo, 27 iulie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 361 vizitatori online