Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin VOLEI MASCULIN. Legendarul Stelian Moculescu, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria acestui sport, vine la cârma echipei de volei masculin Dinamo

VOLEI MASCULIN. Legendarul Stelian Moculescu, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria acestui sport, vine la cârma echipei de volei masculin Dinamo

Moculescu_si_TanaseStelian Moculescu a acceptat să se întoarcă din Germania, unde a dominat Volleyball Bundesliga, câștigând 20 de titluri de campion și Ligă a Campionilor. Știm cât de importantă este atmosfera la nivelul conducerii tehnice a unei echipe, astfel că antrenor secund va fi Bogdan Tănase, tehnician cu o carieră performantă în voleiul masculin, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Putem vorbi și de o reîntâlnire a unui trio care a funcționat formidabil în perioada în care actualul team manager al echipei de volei masculin, Adrian Gontariu, evolua în calitate de jucător la formația VfB Friedrichshafen, antrenată de Stelian Moculescu (antrenor principal) și Bogdan Tănase (antrenor secund).

CS Dinamo le mulțumește antrenorului Fernando Muñoz Benitez și antrenorului secund Akif Gökhan Öner, pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră în ultimele două sezoane.

PRIMELE TRANSFERURI PENTRU NOUL SEZON

Ciprian Matei (34 de ani / 2,00 m - opus). Poate în cea mai bună perioadă a carierei lui, aflat într-o formă de invidiat și deținând niște cifre care cu greu pot fi egalate, Ciprian Matei, una dintre figurile emblematice ale voleiului românesc, a jucat în ultimele nouă sezoane la trei echipe: Zalău, Galați și Steaua.

Ivan Batanov (libero). În vârstă de 23 de ani, jucătorul de naționalitate germană a ales să semneze cu echipa noastră pentru viitorul sezon. Acesta a evoluat deja la patru formații importante din Germania printre care menționăm VCO Berlin și SWD Powervolleys Düren. Credem că prezența noului staff din Ștefan cel Mare atrage după sine și jucători de valoare, motiv pentru care vom porni cu încredere lupta pentru titlul cu numărul 19!

Hamish Hazelden (australian / opus). Un jucător care la numai 26 de ani a evoluat la cluburi din Canada, Indonezia și Slovenia! Cu un fizic de invidiat, o săritură a cărei înălțime atinge 374 cm, australianul Hazelden (2,04 m) este un opus/universal redutabil și a reprezentat mereu un om de bază pentru echipele la care a activat, printre ele menționăm Calcit Kamnik și Kudus Sukun Badak.

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 284 vizitatori online