Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XIX-a

Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XIX-a

REMAT Zalău - Dinamo București: 3-1 (25-27, 23-35, 26-24, 25-21)

Din_01Dinamo a suferit prima înfrângere în acest retur de campionat, în partida de miercuri, 29 februarie, de la Zalău, contând pentru etapa a 19-a. Partida a fost una restantă, reprogramată din 15 februarie când nu s-a putut disputa dn cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Meciul a fost deosebit de disputat, ridicându-se, prin calitatea jocului și a spectacolului, la nivelul unui derby de campionat, deși a lipsit, practic, miza acestuia în condițiile în care atât REMAT-ul cât și Dinamo și-au consolidat pozițiile în clasament, nemaifiind posibilă nicio schimbare a ierarhiei înaintea play-off-ului.

Dinamo a evoluat miercuri fără secunzii Ivan și Vladimir, accidentați, aceștia fiind înlocuiți de către doi jucători foarte tineri: Ricardo Pătran și Cristian Dincă care, potrivit declarațiilor de după meci ale domnului Dan Drăgușin, managerul general al echipei, "s-au achitat peste asteptări vis-a-vis de sarcinile pe care le-au avut și, în ciuda emoțiilor uriașe, au arătat ca vor deveni, în curând, oameni de bază ai echipei".

Soarta partidei a fost decisă în setul 3, în urma unei faze controversate în care, la scorul de 1-1 la seturi și 23-24 scorul pe set, arbitrii au dictat un fileu și punct pentru Remat, la o minge trimisă în aut de către aceștia. Setul a fost câștigat de către Remat iar Dinamo nu a mai putut reveni în ultimul set care a fost câștigat, la mare luptă, de către gazde.

La finalul partidei, Dan Drăgușin ne-a mai declarat că "Înfrângerea de azi nu ne afectează, în condițiile în care locul 3 nu-l mai putem pierde. Jocul echipei noastre a fost, în general, satisfăcător, având în vedere absențele pe care le-am avut. Am considerat că nu este cazul să forțăm, fiind necesară menajarea jucătorilor și recuperarea celor doi secunzi în condițiile în care meciurile importante urmează de acum încolo. Sperăm ca cei doi băieți să se recupereze până săptămâna viitoare, când încep partidele din play-off."

Echipa de volei masculin a clubului nostru va mai face o deplasare la Cluj unde sâmbătă, 3 martie, urmează să dispute ultima partidă restantă din campionat, după care miercuri vor juca primul meci din play-off, cu echipa care va ocupa locul 6 la finalul partidelor restante din etapele de campionat.

Autoriul articolului:  Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - 1 marie, ora 100

 

Program Competitional

Program competițional 14-20 octombrie 2019

Handbal. Liga Natională (etapa 8), 16 octombrie, ora 18:25: Steaua – Dinamo. Sala Concordia (Chiajna)

Handbal. Liga Campionilor (etapa 5), 20 octombrie, ora 17:00: Orlen Wisla Plock - Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 1), 14 octombrie, ora 17:30: Dinamo – U BT Cluj

Baschet. Liga Națională (etapa 2), 18 octombrie, ora 19:45: CSM CSU Oradea - Dinamo

Polo. Liga Națională (Turneul – I), 17-20 octombrie, Brașov

Volei masculin. Divizia A1 ( etapa 2), 19 octombrie, ora 13:30: Unirea Dej - Dinamo

Box. Campionatul Național de seniori, 14-20 octombrie, Tg. Mureș

Gimnastică. Campionatul Național de juniori I, II, III, 17-20 octombrie, Ploiești

Haltere. Campionatul European de juniori I și tineret, 14-29 octombrie, București

Șah. Open Internaţional „Bitcoin”, seniori-juniori, 19-20 octombrie, Bucureşti. Open Internaţional, 17-20 octombrie, Tg.Mureş

Schi Sărituri. Campionatul Naţional de vară, 18-20 octombrie, Râşnov

ANUNTURI AGREMENT

În zilele de 26 și 27 octombrie, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzduit competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu - ediția a III-a”. În cele două zile sus-menționate nu se vor organiza activități de inițiere și agrement la înot.

Mulțumim pentru înțelegere!

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 435 vizitatori online