Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XIX-a

Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XIX-a

REMAT Zalău - Dinamo București: 3-1 (25-27, 23-35, 26-24, 25-21)

Din_01Dinamo a suferit prima înfrângere în acest retur de campionat, în partida de miercuri, 29 februarie, de la Zalău, contând pentru etapa a 19-a. Partida a fost una restantă, reprogramată din 15 februarie când nu s-a putut disputa dn cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Meciul a fost deosebit de disputat, ridicându-se, prin calitatea jocului și a spectacolului, la nivelul unui derby de campionat, deși a lipsit, practic, miza acestuia în condițiile în care atât REMAT-ul cât și Dinamo și-au consolidat pozițiile în clasament, nemaifiind posibilă nicio schimbare a ierarhiei înaintea play-off-ului.

Dinamo a evoluat miercuri fără secunzii Ivan și Vladimir, accidentați, aceștia fiind înlocuiți de către doi jucători foarte tineri: Ricardo Pătran și Cristian Dincă care, potrivit declarațiilor de după meci ale domnului Dan Drăgușin, managerul general al echipei, "s-au achitat peste asteptări vis-a-vis de sarcinile pe care le-au avut și, în ciuda emoțiilor uriașe, au arătat ca vor deveni, în curând, oameni de bază ai echipei".

Soarta partidei a fost decisă în setul 3, în urma unei faze controversate în care, la scorul de 1-1 la seturi și 23-24 scorul pe set, arbitrii au dictat un fileu și punct pentru Remat, la o minge trimisă în aut de către aceștia. Setul a fost câștigat de către Remat iar Dinamo nu a mai putut reveni în ultimul set care a fost câștigat, la mare luptă, de către gazde.

La finalul partidei, Dan Drăgușin ne-a mai declarat că "Înfrângerea de azi nu ne afectează, în condițiile în care locul 3 nu-l mai putem pierde. Jocul echipei noastre a fost, în general, satisfăcător, având în vedere absențele pe care le-am avut. Am considerat că nu este cazul să forțăm, fiind necesară menajarea jucătorilor și recuperarea celor doi secunzi în condițiile în care meciurile importante urmează de acum încolo. Sperăm ca cei doi băieți să se recupereze până săptămâna viitoare, când încep partidele din play-off."

Echipa de volei masculin a clubului nostru va mai face o deplasare la Cluj unde sâmbătă, 3 martie, urmează să dispute ultima partidă restantă din campionat, după care miercuri vor juca primul meci din play-off, cu echipa care va ocupa locul 6 la finalul partidelor restante din etapele de campionat.

Autoriul articolului:  Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - 1 marie, ora 100

 

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Vizitatori online

Avem 285 vizitatori online