Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XIX-a

Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XIX-a

REMAT Zalău - Dinamo București: 3-1 (25-27, 23-35, 26-24, 25-21)

Din_01Dinamo a suferit prima înfrângere în acest retur de campionat, în partida de miercuri, 29 februarie, de la Zalău, contând pentru etapa a 19-a. Partida a fost una restantă, reprogramată din 15 februarie când nu s-a putut disputa dn cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Meciul a fost deosebit de disputat, ridicându-se, prin calitatea jocului și a spectacolului, la nivelul unui derby de campionat, deși a lipsit, practic, miza acestuia în condițiile în care atât REMAT-ul cât și Dinamo și-au consolidat pozițiile în clasament, nemaifiind posibilă nicio schimbare a ierarhiei înaintea play-off-ului.

Dinamo a evoluat miercuri fără secunzii Ivan și Vladimir, accidentați, aceștia fiind înlocuiți de către doi jucători foarte tineri: Ricardo Pătran și Cristian Dincă care, potrivit declarațiilor de după meci ale domnului Dan Drăgușin, managerul general al echipei, "s-au achitat peste asteptări vis-a-vis de sarcinile pe care le-au avut și, în ciuda emoțiilor uriașe, au arătat ca vor deveni, în curând, oameni de bază ai echipei".

Soarta partidei a fost decisă în setul 3, în urma unei faze controversate în care, la scorul de 1-1 la seturi și 23-24 scorul pe set, arbitrii au dictat un fileu și punct pentru Remat, la o minge trimisă în aut de către aceștia. Setul a fost câștigat de către Remat iar Dinamo nu a mai putut reveni în ultimul set care a fost câștigat, la mare luptă, de către gazde.

La finalul partidei, Dan Drăgușin ne-a mai declarat că "Înfrângerea de azi nu ne afectează, în condițiile în care locul 3 nu-l mai putem pierde. Jocul echipei noastre a fost, în general, satisfăcător, având în vedere absențele pe care le-am avut. Am considerat că nu este cazul să forțăm, fiind necesară menajarea jucătorilor și recuperarea celor doi secunzi în condițiile în care meciurile importante urmează de acum încolo. Sperăm ca cei doi băieți să se recupereze până săptămâna viitoare, când încep partidele din play-off."

Echipa de volei masculin a clubului nostru va mai face o deplasare la Cluj unde sâmbătă, 3 martie, urmează să dispute ultima partidă restantă din campionat, după care miercuri vor juca primul meci din play-off, cu echipa care va ocupa locul 6 la finalul partidelor restante din etapele de campionat.

Autoriul articolului:  Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - 1 marie, ora 100

 

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 271 vizitatori online