Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XVII-a

Volei – Divizia A1, masculin: restanță din etapa a XVII-a

U. Cluj – Dinamo București: 0-3 (20-25, 16-25, 12-25)

V_b_04Dinamo a disputat sâmbătă, 3 martie, la Cluj, ultimul meci al returului de campionat, în compania formației U Cluj. De fapt, a fost vorba de o restanță din etapa a 17-a a campionatului Diviziei A1. Meciul a fost câștigat într-o manieră categorică de bucureșteni, cu scorul de 0-3 (pe seturi: 20-25, 16-25 și 12-25), în aproximativ o oră, victorie care a încununat un parcurs de excepție al echipei alb-roșii în returul de campionat.

Așa cum spuneam și în avancronică, meciul a fost lipsit de o miză reală, rezultatul său neafectând în niciun fel poziția din clasament a celor două echipe. Cu toate acestea, pentru Dinamo rezultatul partidei contează nu numai pentru palmares, ci demonstrează, încă o dată, forma foarte bună în care se află echipa și potențialul realizării unei performanțe de excepție în play-off-ul al cărui start se va da peste doar câteva zile.

La finalul partidei, domnul Dan Drăgușin, managerul general al echipei de volei, a declarat pentru csdinamo.eu, următoarele:

În partida de azi am rulat tot lotul, fiind o repetiție înaintea play-off-ului. Cu această ocazie, am arătat, încă o dată, forma bună, fizică și psihică, în care se află echipa, ceea ce ne motivează și mai mult pentru partidele din play-off. Azi a fost un joc bun al întregii echipe, al tuturor celor care au intrat pe parcurs.

În legătură cu etapa următoare a competiției, Dan Drăgușin ne-a mai spus: „Miercuri vom juca prima partidă din play-off, cu ocupanta locului 6 a clasamentului final. Nu știm încă cine va fi viitoarea noastră adversară, întrucât configurația locurilor 4-6 se va stabili abia după partida de azi, dintre Piatra Neamț și Baia Mare, precum și după partida de luni, dintre Unirea Dej și Tomis Constanța” (la ora redactării articolului, partida LPS Piatra Neamț – Explorări Baia Mare se încheiase deja, cu victoria la 3-0 a nemțenilor). „Pentru play-off nu avem jucători indisponibili. Singurul indisponibil, la acest moment, Vladimir, se află în recuperare dar începând de luni va fi apt de joc. Din tot lotul, doar Bogdan Dobre – cel mai mic dintre jucători, are doar 17 ani – va fi indisponibil. În aceste condiții, așteptăm cu multă încredere partidele din play-off.

Având în vedere rezultatul partidei de la Piatra Neamț, în acest moment, din punct de vedere matematic, mai sunt doar 2 echipe care pot ocupa locul 6 după partida de luni, de la Dej (ultima restanță a returului de campionat): Unirea Dej, care ocupă și acum această poziție, în cazul în care va pierde în fața constănțenilor (foarte probabil, din punctul nostru de vedere) sau nu va câștiga la 3-0 sau 3-1 acea partidă, și Știința Explorări Baia Mare, actuala ocupantă a locului 5, care ar cădea un loc dacă Unirea ar obține toate punctele puse în joc în partida de luni. Având în vedere însă valoarea echipei din Constanța, probabilitatea ca Unirea Dej să rămână pe locul 6 este extrem de mare, așa încât înclinăm să credem că aceasta va fi adversara echipei Dinamo în partida de miercuri, 7 martie.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo,  3 martie ora 1930


Program Competitional

Săptămâna 17-23 februarie 2020

Handbal. Liga Campionilor, barajul pentru optimile de finală (tur), 22 februarie, ora 18:30 (20:30 – la București): Sporting Lisabona – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 22 februarie, ora 12:00: Dinamo – CSM Câmpia Turzii. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), 22 februarie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul II, 21-23 februarie, Bazinul Floreasca

Atletism. Campionatul Național Under 20, 21-22 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 21-23 februarie, Deva

Judo. Grand Prix Duesseldorf, 21-23 februarie, Germania

Karate. Transilvania Open, 21-22 februarie, Cluj-Napoca

Scrimă. Campionatul European de cadeți, 21 februarie – 3 martie, Croația

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 276 vizitatori online