Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Debut cu dreptul in noul sezon. Victorie in Cupa Romaniei

Volei masculin. Debut cu dreptul in noul sezon. Victorie in Cupa Romaniei

Cupa României, faza I: Dinamo - Știința Explorări Baia Mare 3-1 (25-18, 19-25, 28-26, 25-20)

caio_de_praVoleibaliștii de la Dinamo au debutat oficial în noul sezon competițional cu un meci din cadrul Cupei României (faza I), disputat vineri pe teren propriu. Jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu și Ionuț Harbuz au avut o evoluție frumoasă și s-au impus cu 3-1, în fața unui adversar care s-a bătut pentru fiecare minge. Grație acestui succes, Dinamo s-a calificat în faza a doua, unde va întâlni echipa Arcada Galați (tur/retur).

Dinamo a început meciul cu Explorări Baia Mare în formula: Șoloc, Milutinovic (centri), Rhein, Peric (secunzi), Caio de Pra (universal), Kaszap (coordonator) - Mărieș (libero). Angrenajul dinamovist a funcționat bine la debut, apărarea și atacul fiind la înălțime. Scorul a luat proporții de la început, 8-3, și a continuat în aceeași notă: 16-10 și 21-13.

În setul doi, oaspeții au fost mai exacți. Cu numai trei mingi pierdute din greșeli personale, față de 11 în tabăra dinamovistă, băimărenii și-au adjudecat setul după ce s-au desprins la 21-15. În setul doi a fost operată și prima modificare în echipa dinamovistă. Spaniolul Munoz a fost introdus în locul lui Peric.

Setul trei a fost și cel mai disputat. Niciuna dintre echipe nu s-a desprins decisiv, iar pe final fiecare a avut cel puțin o minge de meci. Dinamo a închis setul la punctul 28, după a treia șansă de set. Brazilianul Caio de Pra a fost cel care a adus ultimele două mingi câștigătoare.

În setul patru, ultimul, Dinamo s-a desprins după punctul 16. Alb-roșiii s-au dus prima dată la 21-18, pentru ca mai apoi să încheie setul cu 25-20.

Caio de Pra a fost principalul realizator dinamovist, cu 22 de puncte. L-au urmat Peric 10 puncte, Munoz 10, Milutinovic 9, Șoloc 7, Rhein 6, Kaszap 3.

Duelul dintre Arcada Galați și Dinamo din turul II al Cupei României este programat pentru 15 noiembrie (turul), respectiv 13 decembrie (returul).

CS Dinamo, 29 septembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 279 vizitatori online