Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Dinamo, demonstratie de forta cu Unirea Dej

Volei masculin. Dinamo, demonstratie de forta cu Unirea Dej

Divizia A1, etapa 12: Dinamo - Unirea Dej 3-0 (27-25, 25-14, 25-14)

Echipa_cu_SteauaVoleibaliștii de la Dinamo au început returul principalei competiții interne cu o demonstrație de forță. Sâmbătă, pe teren propriu, jucătorii antrenați de Daniel Rădulescu s-au impus în minimum de seturi în fața echipei Unirea Dej, în fața căreia cedaseră cu 3-1 în tur. Cu cele trei puncte câștigate în acest meci, Dinamo se menține pe locul 7, cu 17 puncte, la un punct în spatele echipei SCMU Craiova.

Dinamo a început în formula Șoloc, Mureșan, Munoz, Peric, Caio de Pra, Kaszap - Mărieș (libero). Încă din primul set, americanul Scott Rhein a intrat în locul lui Peric. Doar primul set a fost echilibrat și a fost decis de Dinamo după ce oaspeții au avut două mingi de set (la punctele 24 și 25). Dinamo a revenit însă puternic și a închis setul cu două mingi câștigate consecutiv pe blocaje reușite de Tamas Kaszap.

Seturile doi și trei nu au avut istoric, dinamoviștii dominând clar ostilitățile în toate zonele. Caio de Pra 18, Munoz 12, Șoloc 11 au fost principalii realizatori din tabăra dinamovistă.

În etapa următoare, ultima din acest an, Dinamo va juca în deplasare cu Steaua.

Tot sâmbătă, în Divizia A1 feminină, tânăra echipă a CS Dinamo a jucat curajos la Bacău, dar nu a putut ține piept Științei: 3-0 (25-20, 25-18, 25-21). Artin 11, Marcovici 10, Budai Ungureanu 7, Motroc 7 au fost principalele realizatoare din tabăra dinamovistă.

CS Dinamo, 10 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 431 vizitatori online