Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin – Prezentarea lotului de seniori pentru sezonul 2013-2014

Volei masculin – Prezentarea lotului de seniori pentru sezonul 2013-2014

VB_01_2013Începutul de sezon competițional la volei vine cu multe speranțe și așteptări pentru lotul masculin de seniori al Clubului nostru, care a început campionatul într-un format îmbunătățit față de cel din sezonul trecut iar rezultatele pozitive nu s-au lăsat deloc așteptate. Pentru a afla mai multe despre componența și obiectivele actualului lot al echipei, George Vescan, psihologul Clubului Sportiv Dinamo București, a stat de vorbă cu Dan Drăguşin şi cu 2 jucători nou-veniţi în şoseaua Ştefan cel Mare: Milan Vasic şi Brcic Davor

Prezentarea lotului dinamovist de volei masculin

Dan Drăguşin a declarat, în exclusivitate pentru website-ul www.csdinamo.ro, cu privire la noul lot pe care îl coordonează, următoarele: „ Anul acesta Dinamo are un lot mai bun faţă de cel de anul trecut, acest lucru se datorează implicării deosebite a conducerii clubului. Am revenit spiritul de  echipă pe care l-am avut în trecut. Suntem o echipă în care relaţiile de joc şi atmosfera primează în faţa individualităţilor.

Din punct de vedere tehnic echipa a câştigat mult prin noile achiziţii, şi aici, mă refer la libero-ul Milos Gavrilovic, secundul Davor Brcic, Milan pe postul trăgător universal (fals), care, cu cei 2,05 m aduce un plus de forţă echipei. Aceştia vin într-un nucleu, bine format, al vechilor dinamovişti: Mircea Roman, Bogdan Mureşan, Marius Şoloc, întărit anul acesta de Marius Drăghici şi Eugen Teotoc, şi bineînţeles coordonaţi de ridicătorul Filip Despotovschi, care de 3 ani este declarat cel mai bun ridicător din campionatul României.

Nu în ultimul rând apreciez jucătorii tineri care au progresat foarte mult valoric în ultimul timp: Dobre Marius, Pătran şi Olteanu. Sprijinul pe care îl simţim în acest an şi condiţiile foarte bune create în jurul echipei, ne responsabilizează în plus şi ne motivează să ajungem cât mai sus, pe podium, la finalul campionatului.”

Lotul echipei pentru sezonul 2013-2014 ar următoarea componenţă:

1.     Philip DESPOTOVSKI

2.     Mircea ROMAN

3.     Bogdan MUREŞAN

4.     Marius-Antoniu ŞOLOC

5.     Davor BRCIC

6.     Milan VASIC

7.     Milos GAVRILOVIC

8.     Marius DRĂGHICI

9.     Eugen TEOTOC

10.  Marius DOBRE

11.  Ricardo PĂTRAN

12.  Răzvan OLTEANU

Echipa tehnică:

13.            Daniel RĂDULESCU – antrenor principal

14.            Cristache CATANĂ – antrenor secund

15.            Dan OPINCARU – asistent medical

16.            Dan DRĂGUŞIN

 

Milan Vasic şi Brcic Davor – cele mai recente achiziţii din lotul dinamovist

V011_2013Sârbul Milan Vasic pe postul de universal aduce un plus de forţă datorită înălţimii sale (2,05 m). A evoluat în campionate puternice: Red Star Belgrade – Serbia (Cup winner, Championship winner), Pallavolo Loreto – Italy, Fenerbahce – Turkey, Almeria – Spain (Championship winner), Orestiadas – Greece, Al Jazira Club – UAE, SCC Berlin Metalurg Bela – Belarus, Pafiakos – Cyprus, Damash Club – Iran, Al Rayan – Qatar, LUC Volleyball – Swizerland.

Interviul acordat de Milan Vasic website-ului nostru

George Vescan.: - Cum te simţi la Dinamo, în Bucureşti ?

Milan Vasic: - În afara faptului că m-am accidentat, totul este ok. Am jucat la mai multe echipe din Europa şi am experienţa integrării rapide într-un colectiv nou. Aici la Dinamo am găsit o atmosferă foarte bună şi mi-a fost foarte uşor să mă adaptez.

G.V.: - Ce părere ai despre publicul spectator de la meciurile echipei?

M.V.: - Deşi, nu am văzut un public foarte numeros, pare avizat. Sunt convins că respectând spectatorii printr-un joc bun, ei vor veni în număr din ce în ce mai mare, ceea ce reprezintă pentru noi o motivaţie în plus.

G.V.: - Când crezi că vei fi apt de joc?

M.V.:  - De astăzi încep recuperarea (22 oct.) şi sper ca în cel mai scurt timp să încep să joc. (n.red.) Cu un fin simţ al umorului Milan adaugă: - Sunt fericit că echipa a arătat că poate câştiga şi fără mine. Rezultatele lor îmi diminuează frustrarea. Sunt sigur că menţinând această atmosferă bună, din prezent rezultatele vor continua să fie bune.

V02_2013Sârbul Brcic Davor este un sportiv complex, de o tehnicitate deosebită, viteză de reacţie şi o experienţă ce îl recomandă după cum urmează: 1996-2006: Obilic, Serbia (1st league), 2006-2007: Spartak, Serbia (1st league), 2007-2008: St.Nazaire, France (2nd league), 2008-2009: Muurle, Finland (1st league), 2009-2010: Zahra, Lebanon (1st league), 2010-2011: Sun Volley, Finland (1st league), 2011-2012: Foinikas Syros, Greece (1st league), 2012-2013: Mladi Radnik, Serbia (1st league), 2012-2013: Dalhoun, Lebanon  (1st league play off).

Interviul acordat de Brcic Davor website-ului nostru

George Vescan: - Cu ce gânduri ai venit la Dinamo ?

Brcic Davor: - Ca orice sportiv profesionist am venit să fac performanţă, iar pentru mine performanţa este să progresez continuu. Părerea mea este că anul acesta, Dinamo are o echipă bine formată cu resurse mari şi vom face performanţă, atât în campionat, cât şi în Cupa României. Avem în campionat câteva echipe foarte bune: Constanţa, Zalăul şi Craiova. Cred că printr-o chimie bună pe care deja o simt la echipă ne vom lupta cu ele de la egal la egal. Cu atât mai mult după ce colegul nostru Milan va fi recuperat în totalitate, după accidentarea la umăr. Datorită colegilor de echipă am trecut repede de perioada de acomodare şi le mulţumesc.

G.V.: - Care consideri că sunt punctele tale forte, ce pot aduce un plus echipei?

B.D.: - Consider că sunt un sportiv, care mă dedic echipei la care joc, sunt optimist şi am un spirit pozitiv.

Antrenorul echipei Daniel Rădulescu, intervine: - Brcic este un jucător de o tehnicitate remarcabilă, mişcări curate, viteză şi explozie, care împreună îl recomandă ca un om de bază al echipei.

G.V.: - Mai aveţi doar câteva zile până la meciul din deplasare cu Remat Zalău, una dintre aspirantele la titlu. Cum priveşti acest meci?

B.D.: - Am jucat un meci cu Zalăul în pregătire, formează o echipă bună pe care o putem depăşi printr-un efort şi concentrare de 100%.

Autorul reportajului şi al interviurilor: George Vescan. Foto: Mihai Neacşu – C.S. Dinamo, 24 octombrie 2013, ora 1930

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 321 vizitatori online