Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Prima victorie in noul sezon, trei puncte frumoase cu Steaua

Volei masculin. Prima victorie in noul sezon, trei puncte frumoase cu Steaua

Divizia A1, etapa 2: Dinamo - Steaua 3-1 (25-22, 21-25, 28-26, 25-22)

Victorie_cu_SteauaVoleibaliștii de la Dinamo și-au trecut în cont prima victorie în noul sezon competițional. Succesul a fost cu atât mai dulce cu cât a fost obținut în fața rivalei tradiționale din București, Steaua. Meciul a fost spectaculos și a fost decis de jocul mai exact, atât în apărare, cât și în atac, al jucătorilor antrenați de Daniel Rădulescu și Ionuț Harbuz.

Dinamo a început în formula Șoloc, Mureșan, Munoz, Rhein, Caio de Pra, Kaszap - Mărieș (libero). Pe parcurs au mai intrat Milutinovic și Peric.

Caio de Pra și Mureșan au fost cei mai constanți jucători în acest meci, brazilianul punctând de 29 de ori (25 pe atac), iar Mureșan de 15 ori! Bogdan Mureșan a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, atât la blocaj (6 puncte), cât și pe atac.

Fiecare dinamovist a contribuit la victoria importantă din meciul cu Steaua. Americanul Scott Rhein a avut serii bune în primul set, când oaspeții se desprinseseră la trei puncte. Mai întâi a reușit două blocaje de excepție, pentru ca pe serviciul său Dinamo să întoarcă de la 8-11 la 12-11.

Munoz s-a apărat foarte bine și a punctat când echipa avea mai mare nevoie, Peric a intrat în setul trei, dar a reușit să adune 10 puncte, Milutinovic a fost peste tot la fileu, iar Kaszap a știut să-și pună colegii în valoare.

Steaua a contat mai mult prin jocul lui Cherbeleață, însă prea puțin în fața unei echipe motivate, cum a fost Dinamo.

Trupa alb-roșie a cedat un singur set, pe al doilea, dar și în acel ”parțial”, a condus cu 11-5. Setul trei a fost cel mai tensionat. Dinamo și l-a adjudecat la a patra minge decisivă, luând opțiunea pentru victorie. În setul 4, au fost mai multe răsturnări de scor (1-3, 8-6, 11-14, 18-18, 22-18), însă Dinamo a fost mai clară pe final și și-a adjudecat cele trei puncte puse în joc.

Munoz_cu_Steaua

CS Dinamo, 13 octombrie 2017


Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 281 vizitatori online