Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Primele transferuri: Mihai Maries si Andrei Georgescu vor imbraca tricou alb-rosu

Volei masculin. Primele transferuri: Mihai Maries si Andrei Georgescu vor imbraca tricou alb-rosu

mihai_maries_-_sportul_doljean_ionut_greereRevenită pe prima scenă a voleiului românesc, echipa masculină Dinamo se întărește pentru noul sezon competițional. Primele transferuri vin de la o echipă de top din Divizia A1. Internaționalii Mihai Mărieș și Andrei Georgescu, ambii de la SCMU Craiova, echipă care a evoluat anul trecut în grupele Ligii Campionilor, se pregătesc să îmbrace tricou alb-roșu sub comanda lui Daniel Rădulescu.

Mihai Mărieș (foto /1,90 m înălțime) are 29 de ani și este liberoul echipei naționale a României. Născut în Baia Mare, Mărieș are în palmares trei titluri de campion național cu VCM Zalău și unul cu SCMU Craiova, în sezonul 2015-2016.

Andrei Georgescu (1,96 m înălțime) are 26 de ani și joacă pe postul de coordonator. Este de asemenea campion național cu SCMU Craiova în sezonul 2015-2016. Mai are în palmares trei medalii de argint și o Cupă a României cu VCM Zalău. El este al doilea coordonator al naționalei de seniori.

Amândurora le spunem ”Bun venit în Familia Dinamo!”.

Stafful echipei masculine de volei pregătește și alte surprize în vederea noului sezon competițional.

CS Dinamo, 19 iunie 2017

Program Competitional

Săptămâna 17-23 iulie 2017

Atletism. Campionatele Europene de juniori 1, 20-23 iulie, Italia. Campionatele Naționale de probe combinate (juniori, tineret, seniori), 22-23 iulie, București

Canotaj. Campionatele Mondiale de tineret, 20-22 iulie, Serbia. Plovdiv (Bulgaria)

Ciclism. Campionatele Naționale XCO, 22-23 iulie, Zănești

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-26 iulie, Leipzig (Germania)

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNT VOLUNTARIAT

CS Dinamo caută instructor voluntar pentru înot (inițiere copii/tineri) în vederea derulării unui program social în colaborare cu Asociația SOS Satele Copiilor România. Activitatea se va desfășura în perioada verii, la Bazinele din Complexul Sportiv Dinamo (8 ore pe zi).

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, care are ca scop asistarea și sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Persoanele interesate se pot prezenta direct la sediul clubului (Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9, București) sau pot trimite o scrisoare de intenție la adresele de email office@csdinamo.ro sau sandu.enciu@csdinamo.ro.

Agrement Fitness

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Dotelio, Inc | Web Design and Digital Branding

Vizitatori online

Avem 843 vizitatori online