Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Punct important luat la Craiova: SCMU - Dinamo 3-2!

Volei masculin. Punct important luat la Craiova: SCMU - Dinamo 3-2!

echipa_lot_15-16Echipa masculină de volei Dinamo București a început noul sezon al Diviziei A1 cu o deplasare grea, la Craiova, adversarul tradițional al alb-roșiilor din ultimii ani pentru medaliile de bronz. Deși Dinamo a intrat în noul campionat cu o echipă sută la sută românească și puțini îi dădeau șanse la vreun set luat la Craiova, roș-albii lui Daniel Rădulescu au plecat din Bănie cu un punct. Soarta meciului s-a decis la tie-break, după ce combatantele și-au împărțit primele patru seturi. Scorul final a fost SCMU Craiova - Dinamo 3-2 (23-25, 25-27, 25-20, 23-25, 15-11), după un meci încheiat la două ore și jumătate de la începutul lui.

Dinamo a început în formula: Manda, Bălan, Mureșan, Șoloc, Harbuz, Dobre - Ghimeș (libero). Pe parcurs, Alex Drăgușin a intrat în locul lui Alin Bălan.

Dan Drăgușin (instructor sportiv CS Dinamo): "Băieții s-au mobilizat și s-au bătut pentru fiecare minge. Au câștigat primul set și au avut apoi o cădere în seturile doi și trei, dar și-au revenit în setul patru. În setul cinci este mereu o loterie. Noi am greșit mai mult ca ei și așa s-a scris istoria tie-breakului. Am câștigat un punct, ceea ce reprezintă un început promițător".

Următorul meci al dinamoviștilor în Divizia A1 este programat pe 2 noiembrie, acasă, cu Baia Mare (ora 20:00).

CS Dinamo, 24 octombrie 2015

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 399 vizitatori online