Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Recital in alb-rosu: victorie zdrobitoare cu CSM Bucuresti

Volei masculin. Recital in alb-rosu: victorie zdrobitoare cu CSM Bucuresti

Divizia A1, faza a II-a, etapa 8: Dinamo - CSM București 3-0 (25-18, 25-13, 25-23)

VM_Cuk_cu_CSMBVoleibaliștii de la Dinamo au făcut spectacol în meciul cu contracandidata directă la locul 4. Victoria a fost zdrobitoare, singura perioadă demnă de notat a oaspeților fiind în setul trei, când au revenit de la 19-14 pentru 19-20 (șase puncte consecutive). Meciul s-a încheiat însă apoteotic cu un blocaj de unul singur reușit de Despotovski, coordonatorul dinamovist. Excelent jocul întregii echipe conduse de Daniel Rădulescu.

Dinamo a făcut un meci perfect. A dominat jocul la fileu, iar în momentele importante a găsit cele mai bune soluții. 

Cuk 13, Miseikis 11, Leite 11, Schmidt 10, Maia 6, Despotovski 3 au punctat pentru Dinamo. Eficient a fost și jocul liberoului Lakcevic.

Cu aceste trei puncte, Dinamo a urcat pe locul 4 (46 p), cu un punct peste CSM. În etapa următoare, Dinamo joacă pe teren propriu cu Steaua.

Edi Chermeș, managerul echipei: ”Îi felicit pe jucătorii și pe antrenorii noștri. A fost un joc perfect. Din patru meciuri cu CSM în acest sezon am câștigat trei. Merităm să fim peste ei”.

CS Dinamo, 24 aprilie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 215 vizitatori online