Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei masculin Volei masculin. Supervolutie: victorie in trei seturi cu SCMU Craiova

Volei masculin. Supervolutie: victorie in trei seturi cu SCMU Craiova

Divizia A1 (faza a II-a, etapa 6): Dinamo – SCMU Craiova 3-0 (25-23, 27-25, 26-24)

VM_Despo_cu_CraiovaVoleibaliștii de la Dinamo au obținut luni, 15 aprilie, o victorie de caracter în play-fful Diviziei A1. În lupta pentru locul 4 al clasamentului, dinamoviștii au învins pe teren propriu, în minimum de seturi, una dintre pretendentele la titlul național, SCMU Craiova. Meciul a fost extrem de disputat, dar dinamoviștii au dat dovadă de caracter și de inspirație în momentele decisive.

Trupa antrenată de Daniel Rădulescu a dovedit că se poate bate, și poate bate, echipele din prima linie, cele care se bat la titlu. La București au pierdut în acest campionat și Galațiul (chiar de două ori), și Craiova. Cu Zalăul, Dinamo a reușit să ia un punct în returul sezonului regulat.

Dinamo a jucat în formula: Leite 12p, Schmidt 11p, Cuk 9p, Maia 6p, Miseikis 12 p, Despotovschi 2p – Lakcevic (libero). A mai jucat Didorciuc 1p. De la oaspeți s-au remarcat Milivojevic 16p, Lică 14p, Filip 12p.

Dinamo are 42 de puncte și ocupă locul 5, la egalitate cu locul 4, CSM București (42 p). Craiova e pe locul 3, cu 57p.

CS Dinamo, 15 aprilie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 299 vizitatori online