Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism Atletism. Patricia Daria David, dubla campioana nationala

Atletism. Patricia Daria David, dubla campioana nationala

patricia_daria_david1Atletismul românesc nu trece printr-o perioadă fastă, dar are resurse pentru a renaște spectaculos. Una dintre speranțele celui mai important sport din programul Jocurilor Olimpice, este Patricia Daria David. Născută pe 11 aprilie 2002, Patricia este dublă campioană națională de junioare 3, la lungime și triplusalt. Ea este legitimată la Dinamo și CSS Sighetul Marmației (antrenor, Zoltan Csillik).

Patricia Daria David (1,75 m înălâime) este unul dintre copiii minunați ai sportului românesc. Este multiplă campioană națională și mulți dintre specialiștii atletismului îi prevăd un viitor frumos. ”Sportul mi-a schimbat viața. M-a învățat să fiu mai ordonată, să mă mobilizez, să învăț să mă descurc în orice situație. M-a făcut să mă schimb și ca persoană, să am mare încredere în mine, să știu că pot și niciodată să nu renunț”, declara Patricia la Radio Cluj, după un titlu cucerit anul trecut.

medalii_CN_atletism_j3Anul acesta, Patricia Daria David a punctat de două ori la Campionatele Naționale de juniori 3, competiție desfășurată la București. Ea s-a impus atât la lungime, cu 5,60 metri, cât și la triplusalt, cu 12,04 metri. ”Mă simt foarte fericită pentru că munca și ambiția au dat rezultate. Competiția a fost destul de grea dar m-am gândit că trebuie să mă lupt cu propriile mele limite, astfel medalia va veni de la sine. Am fost multe fete la triplu, însă am reușit să dau tot ce este mai bun. Obiectivele mele sunt, în primul rând, cât mai multe recorduri personale și, bineînțeles următoarea etapă finală a Campionatului Național în aer liber”, a declarat Patricia pentru salutsighet.ro.

Pentru Patricia, principalul obiectiv al anului ar putea fi participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), programat în Ungaria, la Gyor, în luna iulie.

CS Dinamo, 24 martie 2017

Program Competitional

Săptămâna 21-27 septembrie 2020

Rugby. Cupa României 2019-2020, Grupa B (etapa 2), 26 septembrie, ora 12:00: Tomitanii Constanța – Dinamo.

Haltere. Campionatul Național de juniori, 26-27 septembrie, Arad

Kaiac-canoe. Cupă Mondială, 25-27 septembrie, Szeged (Ungaria)

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 289 vizitatori online