Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box Box. Aradoaie si Burciu, campioni nationali de tineret

Box. Aradoaie si Burciu, campioni nationali de tineret

Andrei_Aradoaie_2Secția de box a CS Dinamo (antrenori, Napoleon Gheorghe și Dumitru Dorobanțu) și-a făcut norma de medalii la Campionatele Naționale de tineret (U22), competiție desfășurată în perioada 16-18 februarie la Brăila. La finele întrecerilor, Dinamo a contabilizat două titluri naționale, obținute de Andrei Arădoaie (foto / 81 kg) și Daniel Burciu (+91 kg).

Mare favorit la categoria sa de greutate și lider al generației sale, Andrei Arădoaie a boxat numai câteva minute în cele două meciuri susținute la naționale. Adversarii săi din semifinală și finală au abandonat după primul minut, sau prima repriză. ”Andrei are nevoie de meciuri tari, dar din păcate nu are cu cine să boxeze în țară. Luni vom pleca în Bulgaria, la turneul de seniori Strandjata, unde sperăm să avem măcar două meciuri bune”, a declarat antrenorul său, Dumitru Dorobanțu. Andrei Arădoaie este una dintre speranțele de medalie ale boxului românesc la Campionatele Europene U22, care vor avea loc luna viitoare la Brăila. În finală, Arădoaie l-a avut ca adversar pe Lucian Sălăgean (Rapid Buc.).

La supergrea (+91 kg), Daniel Burciu s-a impus la puncte, decizie 3-0, în meciul cu Alberto Ispas (SCM Craiova). ”Burciu este un sportiv tânăr, care practică boxul de puțin timp. La 20 de ani, are tot viitorul în față. Boxează la o categorie dificilă, unde maturitatea de atinge târziu și trebuie să avem grijă de el”, a declarat Dumitru Dorobanțu.

CS Dinamo, 19 februarie 2017

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 318 vizitatori online