Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box Box – Campionatul Național de Tineret 2013, finala

Box – Campionatul Național de Tineret 2013, finala

CN__001_box_DinOradea a găzduit în acest weekend, finalele Naționalelor de box tineret, ediția 2013, și nu putem spune că, cel puțin din punct de vedere organizatoric, această competiție nu a fost o reușită. Au participat 23 de cluburi din țară și aproximativ 130 de sportivi.

Dinamo a participat la această competiție cu un lot format din cinci pugiliști și anume: Andrei Andreica, Ninel Gheorghe, Vasile Dinica, Alexandru Ionița și Radu Ștefan, sportivi antrenați de Gheorghe Napoleon și Mitica Dorobanțu.  Cu două titluri de campion și un loc trei, echipa Dinamo și-a atins obiectivul propus, dar mai importantă decât acest obiectiv este confirmarea valorii unor tineri de numai 17 ani și a muncii antrenorilor care începe să-și arate roadele.

La categoria 49 de kg., Alexandru Ioniță care practică boxul abia de trei ani, a câștigat titlul național, la fel ca și Ninel Gheorghe la categoria 64 kg. La categoria 81 kg. Andrei Arădoaie a ocupat locul III.

Ca element inedit al acestor Naționale, ar fi de consemnat că, la categoria 81 kg., înaintea meciului sportivului Andrei Arădoaie, domnul Relu Auraș a urcat în ring și a făcut o prezentare elogioasă a părinților adversarului sportivului dinamovist. Acest demers inedit și, în același timp, suntem siguri că și dezinteresat, al domnului Relu, este o noutate în box și în sport și, din fericire, nu a avut darul să inhibe brigada de arbitri sau pe sportivi. Cu toate acestea, credem că astfel de licențe nu își au locul în sport și, mai ales, într-o competiție a tinerilor. Suntem curioși să aflăm și părerea președintelui F.R.B., domnul Leonard Doroftei, despre acest neînsemnat aspect, parcă desprins din Caragiale.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 10 noiembrie 2013, ora 2300  

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 200 vizitatori online