Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box Box – Campionatul Național de Tineret 2013, finala

Box – Campionatul Național de Tineret 2013, finala

CN__001_box_DinOradea a găzduit în acest weekend, finalele Naționalelor de box tineret, ediția 2013, și nu putem spune că, cel puțin din punct de vedere organizatoric, această competiție nu a fost o reușită. Au participat 23 de cluburi din țară și aproximativ 130 de sportivi.

Dinamo a participat la această competiție cu un lot format din cinci pugiliști și anume: Andrei Andreica, Ninel Gheorghe, Vasile Dinica, Alexandru Ionița și Radu Ștefan, sportivi antrenați de Gheorghe Napoleon și Mitica Dorobanțu.  Cu două titluri de campion și un loc trei, echipa Dinamo și-a atins obiectivul propus, dar mai importantă decât acest obiectiv este confirmarea valorii unor tineri de numai 17 ani și a muncii antrenorilor care începe să-și arate roadele.

La categoria 49 de kg., Alexandru Ioniță care practică boxul abia de trei ani, a câștigat titlul național, la fel ca și Ninel Gheorghe la categoria 64 kg. La categoria 81 kg. Andrei Arădoaie a ocupat locul III.

Ca element inedit al acestor Naționale, ar fi de consemnat că, la categoria 81 kg., înaintea meciului sportivului Andrei Arădoaie, domnul Relu Auraș a urcat în ring și a făcut o prezentare elogioasă a părinților adversarului sportivului dinamovist. Acest demers inedit și, în același timp, suntem siguri că și dezinteresat, al domnului Relu, este o noutate în box și în sport și, din fericire, nu a avut darul să inhibe brigada de arbitri sau pe sportivi. Cu toate acestea, credem că astfel de licențe nu își au locul în sport și, mai ales, într-o competiție a tinerilor. Suntem curioși să aflăm și părerea președintelui F.R.B., domnul Leonard Doroftei, despre acest neînsemnat aspect, parcă desprins din Caragiale.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 10 noiembrie 2013, ora 2300  

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 322 vizitatori online