Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box Box. Dinamo – 10 medalii la Naționalele de seniori Iași 2020. Andrei Arădoaie și Cristian Filip, campioni

Box. Dinamo – 10 medalii la Naționalele de seniori Iași 2020. Andrei Arădoaie și Cristian Filip, campioni

Aradoaie_CN_2019_finalaSecția de box a CS Dinamo (antrenori, Napoleon Gheorghe și Dumitru Dorobanțu) a fost din nou în top la Campionatele Naționale de seniori. Competiția s-a desfășurat la Iași, în perioada 3-8 februarie, iar Dinamo a adunat 10 medalii, dintre care două titluri naționale.

Andrei Arădoaie (81 kg) și Cristian Filip (91 kg) și-au reconfirmat statutul de lideri la categoriile lor de greutate, astfel că la final au plecat de la Iași cu câte un nou titlu național. În finală, Arădoaie l-a învins pe Vlăduț Preda (Bacău), iar Filip, pe Adrian Buhaniuc (Steaua).

Dinamo a mai avut doi finaliști: Nicolae Ștefan la categoria 57 kg și Sorin Caliniuc (75 kg). Ambii au făcut meciuri foarte bune. După finala de la 75 kg, în care arbitrii l-au dat învins pe Sorin Caliniuc în meciul cu Dumitru Vicol (Bacău), antrenorii dinamoviști au depus oficial o contestație vizavi de rezultat, care urmează a fi judecată în cursul săptămânii următoare.

O decizie care a ridicat multe semne de întrebare a fost și cea de la supergrea, din semifinale, când Daniel Burciu (CS Dinamo) a fost declarat învins în meciul cu Ștefan Lătescu (Iași). Burciu, boxer care a progresat mult în ultimii ani, a rămas cu ”bronzul”, la fel ca și alți cinci dinamoviști.

Naționalele au reprezentat criteriu de selecție pentru participarea la turneul de calificare la Jocurile Olimpice. Primul turneul din cele două supervizate de CIO va avea loc între 13 și 23 martie la Londra.  

Rezultatele boxerilor dinamoviști la CN 2020

Locul 1 - Andrei Arădoaie 81 kg

Locul 1 - Cristian Filip 91 kg

Locul 2 - Ștefan Nicolae 57 kg

Locul 2 - Sorin Caliniuc 75 kg

Locul 3 - Daniel Burciu +91 kg

Locul 3 - Lubert Tyson 69 kg

Locul 3 - Alexandru Ioniță 57 kg

Locul 3 - Adrian Botușan 69 kg

Locul 3 - Adrian Ciobanu 91 kg

Locul 3 - Emanuel Mican +91 kg

CS Dinamo, 9 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 325 vizitatori online