Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box Box. Un titlu și trei medalii de argint la Nationalele de juniori

Box. Un titlu și trei medalii de argint la Nationalele de juniori

BOX_1_CN_juniori_2019Dinamo a avut patru finaliști la Campionatele Naționale de box pentru juniori de la Brăila. Dintre ei, Iura Cureleac (cat. 80 kg) a câștigat titlul național.

Secția de box de la CS Dinamo a încheiat cu rezultate bune Campionatee Naționale de juniori. Dintre sportivii conduși de la colț de antrenorul Răzvan Andreiana, unul a cucerit titlul național. Iura Cureleac, un pugilist în vârstă de 16 ani, născut în Ucraina, s-a impus la categoria 80 kg, după o finală câștigată în fața lui Alexandru Ștefan Macovei, de la Bacău.

Ceilalți trei dinamoviști au rămas cu medaliile de argint: Robert Marian Begu (cat. 66 kg), Adrian Florin Gheorghe (cat. 63 kg) și Doruleț Tiu (cat. 60 kg).

CS Dinamo, 12 octombrie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 208 vizitatori online