Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj CANOTAJ. Echipajele de 8+1 feminin și masculin s-au calificat la Jocurile Olimpice! Încă 11 dinamoviști pe lista olimpică!

CANOTAJ. Echipajele de 8+1 feminin și masculin s-au calificat la Jocurile Olimpice! Încă 11 dinamoviști pe lista olimpică!

81_masculinCanotajul merge la Jocurile Olimpice și cu ambarcațiunile de 8+1 (feminin și masculin), care și-au câștigat biletul olimpic la Regata mondială de calificare de la Lucerna, pe 16 mai. Federația Română de Canotaj va avea cea mai numeroasă delegație în lotul pentru Tokyo, cu 9 ambarcațiuni și un total de 36 de sportivi, dintre aceștia 22 fiind de la Dinamo.

Echipajul feminin de 8+1 a încheiat cursa pe locul 2, după China. Componența echipajului: Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Vrînceanu Ioana, Amalia Bereș, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu - Daniela Druncea. Dintre cele 9 sportive, ȘASE sunt de la Dinamo (Bejinariu, Dedu, Tivodariu, A. Bereș, M. Bereș, Tâlvescu).

Tot pe locul 2 au încheiat și băieții de la 8+1, după Noua Zeelandă. Componența echipajului: Alexandru Chioseaua, Florin-Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoș Aicoboae, Constantin Adam, Florin-Nicolae Arteni-Fîntînariu, Ciprian Huc - Adrian Munteanu. CINCI sportivi sunt de la Dinamo (Lehaci, Radu, Bejan, Aicoboae, Munteanu).

La simplu masculin, Mihai Chiruță s-a clasat pe locul 6 în finala probei, iar la 4 vâsle masculin, echipajul tricolor a încheiat finala pe locul 4. Doar primee două locuri au obținut biletul olimpic.

81_feminin_2021

CS Dinamo, 16 mai 2021

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 246 vizitatori online