Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj Canotaj. Evoluții bune pentru lotul masculin la ”Memorial Paolo d'Aloja”

Canotaj. Evoluții bune pentru lotul masculin la ”Memorial Paolo d'Aloja”

canotaj_italia_paolo_d_alojaLotul masculin de canotaj al României și-a încheiat cantonamentul de pregătire din Italia cu participarea la Regata internațională ”Memorial Paolo d'Aloja”, organizată de Federația Italiană de Canotaj. Tricolorii și-au reconfirmat progresul înregistrat în urma antrenamentelor din ultimul timp și au urcat pe podium la mai multe probe. Dinamoviștii au contribuit din plin la rezultatele obținute.

Astfel, prima probă, cea de simplu, a fost câștigată de România, prin Marian Enache (CS Dinamo). De asemenea, proba de dublu rame a fost câștigată tot de România, prin Ciprian Tudosa si Marius Cozmiuc (CS Dinamo).

În proba de 4 rame, Mihăiță Tigănescu (Dinamo), Cosmin Pascari, Ștefan Berariu (Dinamo) și Ciprian Huc au ocupat locul 3, pe locul 1 clasându-se Africa de Sud, iar pe locul 2, Italia, vicecampioană mondială în 2017.

România a triumfat și în proba de 8+1, avându-i în barcă pe Vlad Aicoboaie, Florin Lehaci, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu Bejan, Cristi Pîrghie, Alexandru Macovei și cârmaciul Adrian Munteanu. Românii au învins echipajul medaliat cu bronz la Sarasota 2017 (Italia, locul 2) și Uzbekistan (locul 3).

În fine, la dublu vâsle, Ionuț Prundeanu și Vasile Agafiței (CS Dinamo) s-au clasat pe locul 3, locul 1 revenind italienilor, medaliați cu bronz la C.M.

CS Dinamo, 15 aprilie 2018

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 337 vizitatori online