Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj Canotaj. Maria Tivodariu – campioana mondiala de junioare

Canotaj. Maria Tivodariu – campioana mondiala de junioare

tivodariu_ailincaiCanotajul aduce din nou aur de la o competiție majoră de obiectiv. Sportiva dinamovistă Maria Tivodariu (18 ani / foto, în stânga) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la Campionatele Mondiale de juniori de la Trakai (Lituania). Maria Tivodariu s-a impus în proba de dublu rame, alături de partenera sa, Adriana Ailincăi, alături de care a cucerit și titlul european în acest an.

Tivodariu și Ailincăi au încheiat cursa în 7:35,830, devansând Grecia (7:38,790) și Germania (7:40,950).

România a încheiat Campionatele Mondiale de juniori din Lituania pe primul loc în clasamentul pe națiuni, cu două medalii de aur, două de argint și două de bronz. Practic, din cele șapte echipaje înscrise în competiție, numai unul nu a urcat pe podiumul de premiere.

Elisabeta Lipă, cvintuplă campioană olimpică la canotaj, președinta federației române de specialitate: ”Felicitări echipajelor noastre, staff-ului tehnic și mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă această performanță! Juniorii noștri continuă să crească zestrea de medalii pe care România le-a câștigat în acest an. Cu gândul la Campionatul Mondial de Seniori, mă bucur că juniorii noștri sunt gata să preia cu demnitate și rezultate mari responsabilitătile seniorilor".

CS Dinamo, 6 august 2017

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 256 vizitatori online