Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastică. Aniversare în ”Familia Dinamo”: La mulți ani, Cristina!

Gimnastică. Aniversare în ”Familia Dinamo”: La mulți ani, Cristina!

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Gim__01.jpgNoua generație de gimnaste de la Clubul Dinamo, selectate prin proiectul de relansare susținut de Petrom, își conturează primele povești de viață. 31 de micuțe sportive au pornit în luna septembrie pe un drum al performanței și prieteniei, cu visul de a ajunge mari campioane. În următorii ani, ele se vor antrena, vor învăța și se vor bucura împreună, ca o familie. Pentru cel puțin una dintre sportive, grupul chiar va fi familia care i-a lipsit în ultimul timp, deoarece Cristina Dragu provine dintr-un centru de plasament.


Foto: Cristina e înconjurată cu multă dragoste la Dinamo


 

Începutul de săptămână a fost marcat de prima aniversare din grupul micilor gimnaste de la Dinamo. A fost una de suflet, pentru un copil deosebit ce nu a avut parte de multe bucurii în viață. Cristina Dragu a împlinit șapte ani, iar fetele i-au pregătit o surpriză. Fetele mai mari din club – campioane olimpice și mondiale – au avut grijă ca micuței să-i fie îndeplinită cea mai mare dorință (”Ce-ți dorești de ziua ta, Cristina?”. ”O păpușă mare, care bea apă și care crește”, a fost răspunsul sportivei cu ochi mari, luminoși). Nu a fost doar o păpușă, ci trei, plus un tort cu dedicație. Fetele mai mici, colegele Cristinei, i-au cântat ”la mulți ani!” și i-au scris o felicitare cu un mesaj de suflet: ”La mulți ani, Cristina! Îți dorim ca dintr-o micuță gimnastă să ajungi o mare campioană!”. În sala de mese a clubului Dinamo, în centrul atenției ca o mică prințesă, Cristina a fost aniversată așa cum nu a fost, probabil, niciodată.

Cristina Dragu a fost crescută în ultimii ani la Centrul de Plasament Buzău, de unde a fost selectată în programul de relansare a gimnasticii. Ea poate fi una dintre campioanele de mâine ale României.

Gim__01.jpg

CS Dinamo, 14 octombrie, ora 10:45

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 270 vizitatori online