Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastică – Interviu cu Larisa Iordache

Gimnastică – Interviu cu Larisa Iordache

Interviu realizat de George Vescan

imageLarisaLarisa Iordache a fost revelația delegației române la acest campionat european. A cucerit medalia de aur la bârnă şi trei medalii de argint, la sol, individual-compus şi sărituri din totalul celor 7 medalii europene caștigate de delegația romană.

George Vescan: Larisa, prin câștigarea a trei medalii de argint dar mai ales pentru medalia de aur la bârnă ai trezit un sentiment de mândrie natională și încredere în viitorul gimnasticii românești. Cum ai perceput acest val de simpatie?

Larisa Iordache: Eu sunt româncă și sunt mândră de asta. Sunt bucuroasă deoarece sunt oameni care mă susțin și mă iubesc necondiționat. Pentru mine contează să mă cunoască lumea într-un mod onorabil, făcând tot cea ce pot pentru a câștiga medalia de aur.

G.V.: Ce a contat cel mai mult pentru tine la acest campionat european?

L.I.: Am avut mici probleme de sănătate înaintea concursului, de aceea, cea mai mare realizare a fost că am putut să concurez aproape la cote maxime si bineînțeles plăcerea de a urca pe podiumul de premiere. Îmi doream titlul european, deoarece am muncit mult pentru medalia cea mai stralucitoare. Am reușit cu ajutorul antrenorilor și a oamenilor dragi care m-au susținut.

G.V.: Ce iți dorești în viitor?

L.I.: Pe viitor imi doresc să fiu din ce în ce mai bună. Să mă autodepasesc pas cu pas.

G.V.:  Ce le transmiți celor care ți-au ținut pumni și te-au admirat la final?

L.I.: Le transmit multe, dar multe multumiri și mult respect.

CS Dinamo, 26 aprilie 2013, ora 1540

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 409 vizitatori online