Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastică. Primele medalii pentru cele mai mici sportive de la Dinamo

Gimnastică. Primele medalii pentru cele mai mici sportive de la Dinamo

ana_maria_turcuÎn toamna anului trecut, 30 de fetiţe intrau pe poarta Clubului Sportiv Dinamo cu gândul de a deveni noile Larisa, Diana sau Sandra ale României. Fiecare în parte trecuse printr-un selecţie riguroasă şi a fost păstrată în programul de relansare a gimnasticii româneşti, demarat de FR de Gimnastică şi Fundaţia Casa Campionilor, cu sprijinul OMV Petrom, graţie unor calităţi speciale, percepute doar de ochii atenţi ai antrenorilor de de la CS Dinamo. În numai opt luni, micuţele au deprins mişcările de bază şi chiar au învăţat să stea pe aparate, ceea ce le-a permis să ia parte la primul loc concurs.

A fost o întrecere ”amicală”, desfăşurată la Sala de gimnastică Steaua, iar fiecare sportivă a fost recompensată cu o medalie. Cele mai valoroase, care au ieşit în evidenţă, au primit Cupe şi clasări pe podium. Trei dintre micuţele de la CS Dinamo s-au remarcat: Ana Maria Turcu a ocupat primul loc la nivelul II (8 ani), iar Rebeca Danci şi Ştefania Călitu s-au clasat pe locul doi, respectiv trei la nivelul I (7 ani).

gimn._bellu_OMVCoordonatorii acestui proiect, Mariana Bitang şi Octavian Bellu, prezenţi la întreceri, au plecat poate un pic mai liniştiţi de la acest eveniment, cu gândul că viitorul gimnasticii ar putea fi asigurat prin acest proiect. Este greu de spus câte dintre aceste fetiţe vor ajunge de nivel olimpic, însă în România se mai cunoaşte încă reţeta clădirii unui campion. Larisa Iordache este ultimul certificat de calitate al şcolii de la Dinamo.

gimnastica_mici_campioane

CS Dinamo, 15 mai 2015, ora 00:15

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 276 vizitatori online