Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică feminin Gimnastica feminin - Campionatul national pentru junori categ. 4, Buzau 2013

Gimnastica feminin - Campionatul national pentru junori categ. 4, Buzau 2013

C.S.Dinamo București a câștigat titlul național pe echipe!

dinamo3În perioada 24-25 mai 2013, la Buzău s-a desfășurat Campionatul Național de Gimnastică Artistică. Competiția a fost destinată gimnastelor de categoria IV, nivelul 1 și 2. Reprezentantele a 11 cluburi din România au concurat pentru titlul național. Gimnastele dinamoviste au câștigând medalia de aur pe echipe, urmate de sportivele de la CSS1 Timișoara și CSS 1 Constanța. Echipa de gimnastică C.S. Dinamo București a fost formată din sportivele: Alexandra Bogdan, Antonia Duță, Maria Pană, Aida Șapira, Elena Trandafir.

La finalele pe aparate - Nivel 2, Maria Pană a fost revelația concursului câștigând 3 medalii de aur iar Elena Trandafir o încurajatoare medalie de bronz. La Nivelul 1, talentata dinamovista Antonia Duță a câstigat 3 medalii de argint.  

Dinamo1Antrenorii secției de gimnastică ai C.S.Dinamo București, Anca Drăghici și Dan Potra, s-au arătat foarte mulțumiți de rezultatele sportivelor noastre. Dan Potra ne-a declarat la sfârșitul concursului: ”sunt foarte mulțumit de medalia de aur câșigată la echipe, toate fetele sau concentrat bine și au concurat la potențialul lor real. Elena Trandafir și cu Alexandra Bogdan au evoluat foarte mult în ultima perioadă și au abordat elementele cu multă siguranță la echipe. Antonia Duță la cei 9 ani ai săi a făcut un concurs foarte bun, a fost apreciată de toată lumea, chiar și doamna Anca Grigoraș, antrenoarea federală, a a avut cuvinte de laudă la adresa ei. Aida Șapira și-a făcut elementele cu încredere si siguranță astfel aducând puncte importante pentru câștigarea titlului de campioane la echipe. Maria Pană a arătat tuturor ce înseamnă siguranță, precizie și încredere, câștigând indiscutabil 3 aparate. În mod deosebit la bârnă Maria a făcut o execuție fără nici o ezitare, de excepție”.

Antrenoarea principală a secției de gimnastică Anca Drăghici a adăugat: ”A fost un concurs extraordinar de greu, cu un arbitraj foarte exigent. Mi-a plăcut de Maria Pană care după ratarea finalei la paralele a reușit să se motiveze exemplar pentru ca a doua zi să câștige la toate celelalte aparate într-o manieră categorică. Am fost mândră de toate fetele mele care au demonstrat că sunt gimnaste foarte bune, diferența dintre ele este mică, ceea ce mă bucură și ne dă o perspectivă frumoasă în viitor. Antonia Duță a pierdut mai multe medalii de aur la doar câteva zecimi, ceea ce nu este foarte relevant. Antonia a fost revelația categoriei sale de vârstă, antrenoarea federală urmărind-o personal la fiecare aparat. Cel mai mult contează că avem aceste sportive minunate care pot realiza marea performanță dacă se vor antrea ca și până acum, cu aceeași seriozitate și dorință. Personal le felicit”.

Rezultatele complete pot fi vazute mai jos:

Clasamentul pe echipe: 1. CS Dinamo București; 2. CSS1 Timișoara; 3. CSS 1 Constanța

dinamo21. CS Dinamo București: Alexandra Bogdan, Antonia Duță, Maria Pană, Aida Șapira, Elena Trandafir

2. CSS 1 Timișoara: Amalia Boca, Denisa Furak, Larisa Ilies, Rebeca Serdean, Elisa Stana

3. CSS 1 Constanța: Ana Maria Avram, Sonia Bontescu, Diana Harabagiu, Emilia Munteanu, Alexandra Patriche, Gabriela Toader

Nivel 1, individual compus: 1. Lisa Marchidanu (CSS 3 Steaua); 2. Antonia Duță (CS Dinamo); 3. Ioana Stănciulescu (CS Farul)

Nivel 2, individual compus: 1. Camelia Anghel (CSS 3 Steaua) & Teodora Teodoru (SCM Bacău); 3. Iulia Berar (CSM Arad)

Medaliile pe aparate, Nivel 1:

Sărituri: 1. Lisa Marchidanu (CSS 3 Steaua); 2. Antonia Duță (CS Dinamo); 3. Nicola Pahontu (CSS Buzau), Elisa Stana (CSS 1 Timișoara), Ana Ștefan (CSS Triumf)

Paralele: 1. Nicola Pahontu (CSS Buzau); Argint: Lisa Marchidanu (CSS 3 Steaua); Antonia Duță (CS Dinamo)

Barna: 1. Lisa Marchidanu (CSS 3 Steaua); 2. Ioana Stanciulescu (CS Farul); 3. Andreea Tudor (CSS 7 Dinamo)

Sol: 1. Elisa Stana (CSS 1 Timișoara); 2. Antonia Duță (CS Dinamo) & Ioana Stănciulescu (CS Farul)

Finalele pe aparate - Nivel 2

Sărituri: 1. Maria Pana (CS Dinamo); 2. Teodora Teodoru (SCM Bacau); 3. Elena Trandafir (CS Dinamo)

Paralele: 1. Iulia Berar (CSM Arad); 2. Ana Maria Rugină (CSM Arad); 3. Camelia Anghel(CSS 3 Steaua) & Nicole Coman (CS Farul)

Bârnă: 1. Maria Pana (CS Dinamo); 2. Camelia Anghel (CSS 3 Steua); 3. Anca Sotir (CSS 2 București)

Sol: 1. Maria Pana (CS Dinamo); 2. Iulia Berar (CSM Arad); 3. Teodora Teodoru (SCM Bacău)

Autorul articolului: George Vescan. Foto: www.puzzlegym.ro . CS Dinamo, 28 mai, ora 945


Program Competitional

19-25 februarie 2024

Handbal. EHF European League, Grupa Principală IV (etapa 2), marți 20 februarie, ora 19:45: Dinamo – CSM Constanța. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14, restanță), luni 19 februarie, ora 17:00: U Cluj – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 18), vineri 23 februarie, ora 17:30: CSU din Suceava – Dinamo

Fotbal. Superliga (etapa 27), vineri 23 februarie, ora 20:00: CFR Cluj - Dinamo 1948

Volei feminin. Cupa României (semifinală), sâmbătă 24 februarie, ora 19:00: Dinamo – Rapid. Se dispută la Mioveni

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 24 februarie, ora 18:00: Dinamo – Rapid. Sala Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 372 vizitatori online