Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică masculin Gimnastică. Nationale: Dinamo – 10 medalii in finalele pe aparate

Gimnastică. Nationale: Dinamo – 10 medalii in finalele pe aparate

CN_2015_Muntean_02Sportivii de la CS Dinamo au obținut, duminică, zece medalii în finalele pe aparate din cadrul Campionatelor Naționale de seniori, competiție desfășurată la Cluj Napoca. Dintre acestea, patru au fost clasări pe prima treaptă a podiumului de premiere. Larisa Iordache a obținut titlu la paralele, Andrei Muntean s-a impus la paralele și sol, iar Andrei Groza a fost cel mai bun de la bară fixă.

Larisa Iordache și-a început evoluția în ziua finalelor la paralele inegale. Evoluția i-a fost influențată de problemele de sănătate din ultimul timp, iar ieșirea de pe aparat (un pic răsucită) i-a amplificat durerile de la șold. Astfel, Larisa a fost nevoită să renunțe la finala de la sol, unde era calificată. S-a mai prezentat doar la bârnă, unde a concurat "la siguranță". A obținut o notă de 14.433, mult sub ceea ce poate ea în mod obișnuit. Oricum, faptul că a concurat la Cluj după ce anterior nu se antrenase patru zile este un mare pas înainte. Larisa se va întoarce în sala de antrenament de mâine și se va pregăti pentru concursul din Franța, de săptămâna viitoare.

La masculin, Andrei Muntean a fost una dintre vedetele competiției. Valorosul nostru sportiv a dovedit că este cel mai complet gimnast român al momentului, cu cinci clasări pe podium. Cea mai bună evoluție a avut-o la paralele, unde a obținut o notă de 15.500, cea mai mare din tot concursul. La inele s-a impus cu 14.950. Prestația de la naționale îl așează pe Andrei Muntean într-o poziție favorabilă în vederea nominalizării pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

O evoluție sigură și frumoasă a avut și Andrei Groza la bară fixă, cu un exercițiu cu patru desprinderi pentru care a primit 14.400.

Rezultatele gimnaștilor de la CS Dinamo

Feminin

Locul 1: Larisa Iordache (paralele)

Locul 2: Larisa Iordache (bârnă) și Anda Buruc (paralele)

Masculin

Locul 1: Andrei Muntean (paralele, inele), Andrei Groza (bară fixă)

Locul 2: Andrei Muntean (sărituri, sol)

Locul 3: Andrei Muntean (bară), Andrei Groza (inele)

CS Dinamo, 03 iulie 2016

Program Competitional

Săptămâna 14-21 aprilie 2019

Baschet. Cupa României, Turneul Final 4 și All Star Game, 17-19 aprilie, Cluj-Napoca. Semifinale, 17 aprilie, ora 17:00: Dinamo Știința – CSU Sibiu; ora 19:30: CSM CSU Oradea – UBT Cluj Napoca. Finala, 18 aprilie, ora 19:30 (învingătoarele din semifinale). All Star Game – 19 aprilie, ora 19:19.

Handbal. Play-off, Grupa B (meciul 2), 18 aprilie, ora 17:30: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

Polo. Superliga, semifinale play-off (meciurile 1 și 2), 19-20 aprilie: Steaua – Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 11), 20 aprilie, ora 13:00: Dinamo – Tomitanii Constanța. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 7), 20 aprilie: CSM Arcada Galați – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 5), 16 aprilie, ora 18:00: CSM Târgoviște – Dinamo. Divizia A1 (etapa 6), 20 aprilie, ora 19:15: Dinamo – Volei Alba Blaj. Sala Dinamo

Canotaj. Campionatul Național de fond, 14-20 aprilie, Timișoara

Kaiac-canoe. Cupa României – seniori, Cupa de primăvară juniori, 18-23 aprilie, Bascov

Gimnastică. Cupa Nadia Comăneci, 18-21 aprilie, Onești

Șah. Campionatul Național de juniori, 15-21 aprilie, Călimănești-Căciulata

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Alegeri Europarlamentare

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 1119 vizitatori online