Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Gimnastică masculin Gimnastică. Nationale: Dinamo – 10 medalii in finalele pe aparate

Gimnastică. Nationale: Dinamo – 10 medalii in finalele pe aparate

CN_2015_Muntean_02Sportivii de la CS Dinamo au obținut, duminică, zece medalii în finalele pe aparate din cadrul Campionatelor Naționale de seniori, competiție desfășurată la Cluj Napoca. Dintre acestea, patru au fost clasări pe prima treaptă a podiumului de premiere. Larisa Iordache a obținut titlu la paralele, Andrei Muntean s-a impus la paralele și sol, iar Andrei Groza a fost cel mai bun de la bară fixă.

Larisa Iordache și-a început evoluția în ziua finalelor la paralele inegale. Evoluția i-a fost influențată de problemele de sănătate din ultimul timp, iar ieșirea de pe aparat (un pic răsucită) i-a amplificat durerile de la șold. Astfel, Larisa a fost nevoită să renunțe la finala de la sol, unde era calificată. S-a mai prezentat doar la bârnă, unde a concurat "la siguranță". A obținut o notă de 14.433, mult sub ceea ce poate ea în mod obișnuit. Oricum, faptul că a concurat la Cluj după ce anterior nu se antrenase patru zile este un mare pas înainte. Larisa se va întoarce în sala de antrenament de mâine și se va pregăti pentru concursul din Franța, de săptămâna viitoare.

La masculin, Andrei Muntean a fost una dintre vedetele competiției. Valorosul nostru sportiv a dovedit că este cel mai complet gimnast român al momentului, cu cinci clasări pe podium. Cea mai bună evoluție a avut-o la paralele, unde a obținut o notă de 15.500, cea mai mare din tot concursul. La inele s-a impus cu 14.950. Prestația de la naționale îl așează pe Andrei Muntean într-o poziție favorabilă în vederea nominalizării pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

O evoluție sigură și frumoasă a avut și Andrei Groza la bară fixă, cu un exercițiu cu patru desprinderi pentru care a primit 14.400.

Rezultatele gimnaștilor de la CS Dinamo

Feminin

Locul 1: Larisa Iordache (paralele)

Locul 2: Larisa Iordache (bârnă) și Anda Buruc (paralele)

Masculin

Locul 1: Andrei Muntean (paralele, inele), Andrei Groza (bară fixă)

Locul 2: Andrei Muntean (sărituri, sol)

Locul 3: Andrei Muntean (bară), Andrei Groza (inele)

CS Dinamo, 03 iulie 2016

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 404 vizitatori online