Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Haltere Haltere - Campionatul National 2011

Haltere - Campionatul National 2011

IsabelaVineri, 25 noiembrie s-a încheiat la Onești Campionatul Național desfășurat imediat după mondialul de la Paris, pentru a permite sportivilor o perioadă mai relaxată de pregătire la sfârșit de an, sistem practicat, de altfel, cam de toate sporturile individuale. Discutând cu antrenorii lotului dinamovist, Andrei Socaci și Anton Ficzi, referitor la aceste naționale, ne-au comunicat următoarele rezultate și considerente cu privire la acestea:

Scheindt Izabela, la categoria 58 kg, în vârstă de 19 ani, considerată una dintre sportivele de mare perspectivă ale secției, a obținut trei locuri II: Smuls - 79 kg, Aruncat - 99 kg și un total de 178 kg.

 Danciu Marius la categoria 105 kg, a obținut trei locuri I la smuls, cu 158 kg. La Aruncat a reușit 170 kg, totalizând un număr de 328 kg.

Având înca proaspătă în minte desfășurarea Campionatului Mondial de la Paris, este posibil să nu considerăm aceste rezultate ca fiind spectaculoase dar, în afara faptului că Marius are doar 22 de ani, cea ce este destul de puțin pentru marea performanță pe plan mondial, la genul acesta de competiții se trage mai economic.

Paul Stoichita 23 ani categoria 69 kg a concurat cu o usoara accidentare totusi el a obtinut un loc IV la smuls si doua locuri I: Smuls - 125 kg, Aruncat - 162 kg și un total de  287 kg.

Calancea Valeriu a ocupat locul II la toate probele, cu următoarele rezultate: Smuls - 150 kg, Aruncat - 180 kg, cu un total de 330 kg. Aceste rezultate au fost obținute în condițiile în care a trebuit să plece, fiind invitat la Cupa Franței, astfel că, având și aprobarea comitetului federal, a concurat singur în prima zi. În aceste condiții, a fost depășit, la categoria lui, doar de tânărul sportiv de 22 de ani, C Sâncrăian, de la C.S.M. Bistrița care astfel a avut o misiune mai usoara și a câștigatlocul I în fața dinamovistului.

Au mai obținut rezultate promițătoare: Alin Olteanu la cat 85 kg - un loc III, și tânăra de 18 ani, Mariana Morariu - un loc IV.

Trecând peste toate greutățile vremurilor, Fictzi și Socaci sunt optimiști. Optimisti pentru că, în scurt timp, tinerii din secție vor confirma și ei vor fi dintre cei care vor culege roadele muncii lor și ale talentului sportivilor.

 

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 341 vizitatori online