Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Judo Judo. Alexandra Pop, bronz la Mondialele de juniori din SUA

Judo. Alexandra Pop, bronz la Mondialele de juniori din SUA

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Judo__Pop__04.jpgJudoka Alexandra Pop (20 de ani) continuă să fie o prezență constantă pe podiumul marilor competiții internaționale de juniori. După ce a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene de la București, din luna septembrie, sportiva de la Dinamo s-a clasat pe treapta a treia a podiumului la Campionatele Mondiale de juniori de la Fort Lauderdale (SUA), în cadrul categoriei 48 kg.


Foto: Alexandra Pop (în alb) a cucerit a doua medalie importantă în decurs de o lună


 

Alexandra Pop a început concursul cu două victorii, reușite în meciurile disputate cu Diyora Keldiyarova din Uzbekistan (prin waza-ari) și cu algerianca Sadjia Amrane (prin ippon). În sferturi de finală, sportiva originară din Cluj-Napoca a fost învinsă de Dilara Lokmanhekim din Turcia.

În recalificări, Alexandra Pop a câştigat mai întâi la Joana Diogo din Portugalia (prin ippon), iar în meciul pentru medalia de bronz a învins-o pe Cristina Budescu din Moldova (prin waza-ari).

Judo__Pop__03.jpgÎn 2013, Alexandra Pop, sportivă antrenată de Geanina Andreica, a câștigat medalia de argint la Mondialele de juniori.

CS Dinamo mai este reprezentată la Mondialele de juniori din SUA și de Ștefania Dobre (57 kg).

CS Dinamo, 23 octombrie 2014, ora 13:00

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 164 vizitatori online