Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Judo Judo. Patru titluri nationale pentru judoka dinamovisti

Judo. Patru titluri nationale pentru judoka dinamovisti

Ju_ohai__41.jpgMunicipiul Cluj Napoca a găzduit, lîn zilele de 24 și 25 martie, finala Campionatelor Naționale de judo pentru seniori. Sportivii dinamoviști au încheiat competiția cu patru titluri, obținute de fetele care se antrenează la Cluj cu prof. Florin Bercean (trei titluri) și de greul Daniel Natea, de la Centrul Sportiv Brașov.

Cele trei titluri naționale de la feminin au fost cucerite de Alexandra Pop (52 kg), Loredana Ohâi (56 kg) și Ștefania Dobre (63 kg). Tot la categoria 52 kg, Denisa Ungureanu s-a clasat pe locul 3.

Revenit în competiții după o perioadă de pauză, Daniel Natea s-a impus la Open de o manieră categorică. În finală, el nu i-a lăsat nicio șansă lui Vlăduț Simionescu, de la CS Politehnica Iași. Natea a dovedit încă o dată că este cel mai valoros greu român.

CS Dinamo, 26 martie 2018

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 297 vizitatori online