Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Lupte greco-romane Lupte. Anamaria Rotaru – locul 3 la turneul de la Chișinău. Luni încep Campionatele Europene de seniori la Roma

Lupte. Anamaria Rotaru – locul 3 la turneul de la Chișinău. Luni încep Campionatele Europene de seniori la Roma

Anamaria_Rotaru_locul_3_la_ChisinauUna dintre sportivele de mare viitor din cadrul secției de lupte a CS Dinamo, Anamaria Rotaru (15 ani) a participat la finele săptămânii trecute la un turneu internațional la Chișinău. Deși a luptat cu sportive mai mari de vârstă, Ana a reușit să cucerească medalia de bronz.

Anamaria Rotaru a concurat la categoria 49 kg și a făcut deplasarea la turneu cu lotul național al României. Născută în 2005, dinamovista a luptat cu dispensă la cadeți, multe dintre adversare fiind născute în 2003. Pentru bronz, ea a învins o sportivă medaliată cu bronz la europenele de cadeți.

► Luni, la Roma încep Campionatele Europene de seniori, competiție la care Dinamo este reprezentată de trei sportivi: Mihai Mihuț (63 kg) și Alin Alexuc (130 kg) – lupte greco-romane; Rareș Chintoan (125 kg) – lupte libere.

CS Dinamo, 9 februarie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 556 vizitatori online