Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Lupte greco-romane Lupte greco-romane. Nicu Ojog, in finala Campionatului Mondial de seniori U23 de la Bucuresti, la categoria 82 kg

Lupte greco-romane. Nicu Ojog, in finala Campionatului Mondial de seniori U23 de la Bucuresti, la categoria 82 kg

nicu_ojog_medaliatSportivul dinamovist Nicu Ojog (19 ani) a dat lovitura la Campionatele Mondiale de seniori U23 de la București. Tânărul nostru luptător se va bate miercuri pentru AURUL mondial, după ce s-a calificat în finala categoriei 82 kg (greco-romane). Traseul său la competiția găzduită de Sala Polivalentă din Capitală a fost impecabil, cu victorii extrem de clare.

Traseul lui Nicu Ojog: turul 1 - victorie prin tuș cu americanul Carter Nielsen; turul 2 - victorie prin superioritate cu Gegham Torgomyan (Armenia); sferturi de finală - victorie la puncte (6-0) cu Mahdi Asgar Ebrahimi (Iran); semifinale - victorie prin superioritate cu Ahmed Hassan Aly Mahmoud Ahmed (Egipt).

În finală, Nicu Ojog se va lupta cu georgianul Gela Bolkvadze.

CS Dinamo, 13 noiembrie 2018

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 202 vizitatori online