Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Natație Inot. Robert Glinta, o noua medalie de argint in FINA Champions Swim Series

Inot. Robert Glinta, o noua medalie de argint in FINA Champions Swim Series

Glinta_Budapesta_Swim_Series_2019Înotătorul dinamovist Robert Glință a cucerit duminică, la Beijing (China), medalia de argint în proba de la 50 de metri spate în cadrul celei de a doua etape FINA Champions Swim Series 2020. Săptămâna anterioară, la Shenzhen (China), Glință reușise aceeași performanță.

Cel mai valoros înotător român al momentului a fost invitat și în 2020 să participe la FINA Champions Swim Series, circuitul cu premii generoase organizat de Federația Internațională de Natație. În 2019, recompensele au fost de peste 3 milioane de dolari, repartizate în trei etape. Glință a luat startul la toate cele trei etape de anul trecut – Guangzhou (unde a realizat baremul de calificare la JO), Indianapolis și Budapesta -, contabilizând patru medalii: un argint și trei de bronz.

FINA Champions Swim Series 2020 a avut două etape, ambele desfășurate în China. Glință a luat startul la 50 de metri spate și la ambele s-a clasat pe locul doi. La Shenzhen, pe 15 ianuarie, dinamovistul a încheiat cursa în 24,91 secunde, după chinezul Wu Jiayu (24,61).

Le Beijing, pe 19 ianuarie, Robert a parcurs distanța în 24,99 secunde, după americanul Michael Andrew (24,92), dar înaintea chiezului Xu Jiayu (25,05), cel care câștigase săptămâna trecută, la Shenzhen.

Competiția are un format inedit. La fiecare cursă participă numai patru înotători, pe bază de invitație. Participarea se face în baza rezultatelor obținute de sportivi în ultimii ani.

CS Dinamo, 19 ianuarie 2020

Program Competitional

Săptămâna 7-13 iunie 2021

Gimnastică. Campionatul Național de junioare, 10-12 iunie, Constanța

Inot. Campionatul Național de seniori, 11-13 iunie, Bazinul Dinamo, București

Judo. Campionatul Mondial de seniori, 6-14 iunie, Budapesta

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 8), sâmbătă, 12 iunie, ora 14:00: Tomitanii Constanța – Dinamo

Tir. Cupa României seniori, 10-13 iunie, București

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

ANUNT

IN ATENȚIA PARTENERILOR CS DINAMO

Plățile se pot face și prin transfer bancar

Beneficiar: Clubul Sportiv Dinamo București

Banca Transilvania

Swift: BTRLRO22

Cod client: 3926194

Cont curent (ron): RO85BTRLRONCRT0392619401

Accesarea serviciilor oferite de CS Dinamo (inițiere sportivă, agrement...) se va face pe baza extrasului de cont (printat).

• Până în ora 14:00, plățile se vor face la casieria centrală din incinta clădirii principale de birouri (sediul CS Dinamo).

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Vizitatori online

Avem 175 vizitatori online