Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Natație Natație. S-a stins din viață un mare campion

Natație. S-a stins din viață un mare campion

horatiu1Familia sportului dinamovist și-a mai pierdut unul dintre performeri. Horațiu Bădiță, multiplu medaliat național și internațional la înot și la polo, s-a stins din viață marți, 10 iunie 2014, după șapte ani de luptă cu o maladie perfidă. Avea numai 37 de ani. Considerat cel mai rapid înotător din poloul românesc, putând depăşi viteza de 2,2 metri pe secundă, Horaţiu Bădiţă şi-a împărţit cariera sportivă între două sporturi nautice, ambele sub culorile alb-roșii. Câștigător al mai multor Cupe Mondiale la natație și participant la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996), în proba de înot 4x100 de metri liber, el și-a făcut un nume și în sportul cu mingea pe apă. Maestru emerit al sportului românesc, Horaţiu Bădiţă a devenit instructor de înot la finalul carierei sportive, terminate la numai 30 de ani, alături de fratele său mai mic, Cezar, şi de tatăl său, Alexandru Bădiţă.

Dumnezeu să-l odihnească!

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 608 vizitatori online