Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă Eveniment. Dinamo a acaparat podiumul la ”Gala scrimei romanesti”

Eveniment. Dinamo a acaparat podiumul la ”Gala scrimei romanesti”

Gala_scrimei_2017Federația Română de Scrimă a organizat astăzi, 6 decembrie, ”Gala laureaților 2017”, eveniment în cadrul căruia au fost premiați performerii anului - sportivi, antrenori, cluburi și sponsori. În clasamentul sportivilor, primele trei locuri au fost ocupate de dinamoviști: Bianca Pascu, Amalia Tătăran și Iulian Teodosiu. Un premiu special a primit și CS Dinamo, prin președintele Liliana Neagu Gafencu.

Cea mai valoroasă sportivă a federației conduse de campioana olimpică Laura Badea a fost Bianca Pascu - medaliată cu bronz la Campionatele Europene, în proba individuală de sabie. Amalia Tătăran, de asemenea medalită la europenele de seniori (bronz cu echipa), dar și vicecampionă europeană la U23 (individual / spadă), a prins două poziții în Top 6: locul 2 la general și locul 4 cu echipa feminină de spadă. Podiumul a fost completat de Iulian Teodosiu, medaliat cu bronz la Europenele U23 (individual). Între cei premiați s-a aflat și Andrei Păștin, medaliat cu bronz la Europenele de cadeți (sabie - echipe).

Sportivii au fost felicitați de președintele COSR, Mihai Covaliu, dar și de președintele CS Dinamo, tripla campioană olimpică Liliana Neagu Gafencu.

Gafencu_gala_scrimei_2017

Pascu_gala_scrimei_2017

Amalia_gala_scrimei_2017

CS Dinamo, 6 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 267 vizitatori online