Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă Scrima. Andrei Pastin, locul 1 la Circuitul European de cadeti de la Godollo, in proba de sabie individual

Scrima. Andrei Pastin, locul 1 la Circuitul European de cadeti de la Godollo, in proba de sabie individual

Andrei-Pastin-locul-1-la-Godollo-2017-3Localitatea maghiară Godollo a găzduit sâmbătă și duminică, 30 septembrie și 1 octombrie 2017, a doua etapă din sezonul 2017-2018 al Circuitului European de cadeți, la sabie feminin și masculin, individual și echipe. La individual, locul 1 a fost ocupat de sportivul dinamovist Andrei Păștin, care a reușit un concurs perfect. La concurs au fost prezenți 368 de sportivi din 23 de țări.

Andrei Păștin a avut următoarele rezultate pe tabloul de 8: tabloul de 8 – 15-12 cu Ian Ren (Marea Britanie); semifinale – 15-10 cu Krisztian Rabb (Ungaria); finala – 15-13 cu Michele Gallo (Italia).

Podiumul complet al probei de sabie masculin individual cadeți de la Godollo arată astfel: 1. Andrei Păștin (România), 2. Michele Gallo (Italia), 3. Balazs Kaiser (Ungaria) și Krisztian Rabb (Ungaria).

Rezultatele celorlalți sportivi de la Dinamo: Cătălin Prala – locul 42, Maximilian Băjan – locul 101, Rareș Dicu – locul 115, Matei Munteanu – locul 119, Andrei Pădure – locul 165.

La feminin, România 1, cu dinamovista Maria Matei în componență, s-a clasat pe locul 5 în concursul pe echipe.

CS Dinamo, 2 octombrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 259 vizitatori online