Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă Scrima. Nationalele de sabie - cadeti: argint si bronz la individual, argint la echipe

Scrima. Nationalele de sabie - cadeti: argint si bronz la individual, argint la echipe

scrima_CN_cadeti_2018Sala de scrimă ”Ana Pascu” din București a găzduit în zilele de 29 și 30 ianuarie, Campionatele Naționale de sabie pentru cadeți, ambele probe masculine (individual și pe echipe). Sportivii de la CS Dinamo au urcat pe podiumul de premiere în ambele zile. La individual, Andrei Păștin s-a clasat pe locul 2, iar Cătălin Prala pe locul 3. A doua zi, echipa dinamovistă (foto) a încheiat competiția pe poziția a doua.

În proba individuală, la start s-au prezentat 54 de sportivi. Pe tabloul de opt, Andrei Păștin a trecut de Radu Nițu (Riposta) 15-4 și de Alexandru Zmău (Iași) 15-8. În finală, după un meci extrem de echilibrat, decis la ultima tușă, Păștin a fost învins de Rareș Ailinca (CSM Brașov), 15-14. Cătălin Prala s-a oprit în semifinale, învins tot de Ailinca.

În concursul pe echipe, Dinamo a înscris trei formații. Cel mai bun traseu l-a avut Dinamo1, care a trecut în semifinale de CSM Iași cu 45-26, pentru ca în finală să cedeze în fața celor de la Riposta 1, scor 45-42. Echipa a fost formată din Andrei Pădure, Andrei Păștin, Cătălin Prala și Marco Șovar.

Rezultatele celorlalte două echipe: Dinamo 2 - locul 6 (Tudor Cociș, Rareș Dicu, Nicolas Lupu, Sebastian Ristea); Dinamo 3 - locul 9 (Maximilian Băjan, Răzvan Botea, Matei Munteanu).

Scrimerii dinamoviști sunt antrenați de Irina Covaliu, Alexandru Chiculiță, Rareș Dumitrescu și Cristian Lupu.

CS Dinamo, 30 ianuarie 2018

Program Competitional

Săptămâna 21-27 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala campionatului - meci 2), 23 mai, ora 18:00: Dinamo - Steaua. Sala Dinamo. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 3 și 4), marți 22 mai (ora 11:00) și miercuri 23 mai (ora 11:00 / dacă mai este cazul): Dinamo - Sportul Studențesc Corona. Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Natație. Campionatele Internaționale de înot ale României, 24-27 mai, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo

Tir. Cupa Mondială, 25-27 mai, Germania

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


1 IUNIE

1_iunie_MAI
Ziua porților deschise
pentru copii la M.A.I.
31 mai, orele 08:00-13:00

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 300 vizitatori online