Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă Scrima. Trei medalii de bronz la Nationalele de sabie – cadeti

Scrima. Trei medalii de bronz la Nationalele de sabie – cadeti

marco_sovar_CN_cadeti_2019Sala de scrimă ”Ana Pascu” din Capitală a găzduit, în perioada 11-14 ianuarie, Campionatele Naționale de sabie pentru cadeți, masculin și feminin. Sportivii de la CS Dinamo au obținut trei medalii de bronz. La individual masculin, cea mai bună evoluție a avut-o Marco Șovar (14 ani / foto al treilea din stânga), clasat pe locul trei într-o ierarhie cu mulți sportivi aflați la limita maximă de vârstă admisă în concurs (17 ani).

Marco Șovar a contribuit și la clasarea pe podium a echipei Dinamo 1. Alături de el au mai tras Tudor Cociș, Rareș Dicu și Andrei Pădure. CS Dinamo 1 a cedat în semifinale, după un meci extrem de strâns, 44-45, în fața echipei Steaua 1. Titlul a fost câștigat de CSS Unirea Iași. Cel mai disputat meci al echipei campioane a fost în turul 2, cu Dinamo 2, cvartet format din sabreri foarte tineri, Vlad Covaliu, Rareș Gheorghe, Nicholas Lupu și Luca Radu (loc 5 la final). În concurs s-a mai aflat o echipă alb-roșie, Dinamo 3, clasată pe locul 8. Echipa a fost formată din Răzvan Botea, Matei Hinta Munteanu și Alexandru Marcu.

sabie_fete_CN_cadeti_2018

CS Dinamo a mai obținut un loc 3 și în competiția feminină pe echipe, prin Ana Botezatu, Roberta Ciobanu, Alexandra Mitruș și Laura Moroianu (Dinamo 1).

Celelalte două echipe feminine înscrise în concurs s-au clasat astfel: Dinamo 2 (Vanessa Danciu, Bianca Dobrogeanu, Andreea Șerbănoiu) – locul 5, Dinamo 3 (Laura Mărgineanu, Teodora Moldovan, Anna Ovesia) – locul 7.

CS Dinamo, 14 ianuarie 2019

Program Competitional

Săptămâna 17-23 iunie 2019

Multisport. Jocurile Europene, 20 iunie – 1 iulie, Minsk (Belarus)

Atletism. Campionatele Naționale de juniori I, 20-22 iunie, Pitești

Scrimă. Campionatele Naționale de copii, sabie și spadă, 14-23 iunie, București

Scrimă. Campionatele Europene de seniori, 17-23 iunie, Germania

ANUNTURI AGREMENT

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo se va redeschide pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Prețurile pentru acces (individual și abonamente) sunt cele din secțiunea agrement-natație de pe siteul clubului. Prețurile și programul vor fi afișate și la intrarea în bazin.

•  Programul bazinului descoperit:
luni-vineri: 09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement
sâmbătă și duminică: 08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 429 vizitatori online