Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, medalie de aur la Jocurile Europene de la Minsk

Tir. Laura Coman, medalie de aur la Jocurile Europene de la Minsk

Laura_Coman_MInsk_2019Sportiva dinamovistă Laura Coman a adus delegației României prima medalie de aur la Jocurile Europene de la Minsk. Eleva antrenorului Olimpiu Marin s-a impus în finala probei de pușcă 10 metri a.c. cu 251,3 p, nou record al competiției.

Până la ora finalei disputate de Laura Coman, delegaţia tricoloră obţinuse trei medalii de bronz la sambo, chiar în prima zi a întrecerilor din Belarus. Calificată în marea finală cu 626,7p (locul 5), reprezentanta României a avut nervii tari, ca de fiecare dată când a intra în bătălia pentru medalii.

Laura a totalizat 251.3 puncte, reuşind să le devanseze pe Nina Christen (Elveţia) – 250 puncte şi Nikola Mazurova (Cehia) – 228.7 puncte.

Coman şi-a asigurat prezenţa pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 încă de la sfârşitul lunii mai, după locul 5 ocupat în etapa de Cupă Mondială de la Munchen. „Acum pot să mă pregătesc liniştită pentru Tokyo, este un vis împlinit”, a declarat sportiva la vremea respectivă.

Eleva antrenorului Olimpiu Marin are un an 2019 la superlativ. În primăvară, ea a câştigat şi titlul continental la Osijek, tot după o dispută cu elveţianca Nina Christensen. Dacă în Croaţia s-a impus cu 249,1 puncte, Laura a tras şi mai bine la Minsk.

"În afara sălii, nici nu vreau să aud de arme, să le văd măcar. Nu merg la mare să trag cu puşca să câştig maimuţoi. Sunt concentrată doar pe ce am de făcut. Pregătirea mentală contează peste 50% la tir”, a declarat Laura Coman, portdrapelul României la festivitatea de deschidere de la Minsk.

CS Dinamo, 25 iunie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 486 vizitatori online