Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Laura_Coman_1_Belgrad_2017Sportiva dinamovistă Laura Coman (24 de ani) încheie anul în forță. Eleva antrenorului Olimpiu Marin a participat la două concursuri în Serbia, la Belgrad, și la ambele s-a clasat pe podiumul de premiere. În afara Laurei Coman (pușcă aer comprimat), CS Dinamo a mai fost reprezentată la cele două competiții de Eliza Molnar (pușcă a.c.) și Roxana Bonte (pistol a.c.).

Primul test s-a desfășurat sub egida Campionatelor Internaționale ale Serbiei. Laura a tras în nota obișnuită și a obținut locul doi. În cadrul aceleiași probe, Eliza Molnar s-a clasat pe locul patru. Ambele s-au calificat în finală cu rezultat identic, 417,4 puncte. Tot la Internaționalele Serbiei, Roxana Bonte (pistol a.c.) s-a clasat pe locul 4 atât la juniori, cât și la open.

A doua zi, la Belgrad s-a desfășurat un Grand Prix, cu 297 de trăgători la start, din 14 țări. Laura Coman și-a depășit performanța din prima zi și s-a calificat în finală cu 418,9 puncte, rezultat ce a reprezentat și cel mai bun din tot concursul. Punctajul a fost cel mai apropiat de recordul mondial și i-a adus sportivei antrenate de Olimpiu Marin și marele premiu - o pușcă aer comprimat de ultimă generație Walther.

În finala Grand Prixului, Laura Coman s-a clasat pe locul trei, după sârboaicele Andreea Arsovic și Maria Maric.

Laura_Coman_Belgrad_2017

CS Dinamo, 12 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 15-21 octombrie 2018

Baschet. Liga Națională (etapa 3), 20 octombrie, ora 20:00: CSU CSM Oradea - Dinamo

Handbal. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 19:00: CS Medgidia – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 7), 20 octombrie, ora 18:30: CSM Focșani – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 2), 20 octombrie (ora 10:00) și 21 octombrie (ora 10:00): Dinamo – CS Politehnica Cluj. Bazin Anatolie Grințescu - Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 7), 20 octombrie, ora 11:00: Dinamo – CSM Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Volei masculin. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 18:00: CSM Câmpia Turzii – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 2), 20 octombrie: CS U Cluj – Dinamo

Haltere. Campionatele Europene de juniori și tineret, 18-21 octombrie, Polonia

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

• În zilele de 27 și 28 octombrie 2018, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzdui competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu” - ediția a II-a. În cele două zile sus-menționate, nu se vor desfășura activități de inițiere și agrement la înot.

• În data de 21 octombrie 2018, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu va găzdui un meci din cadrul Superligii de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura între orele 12:00 – 20:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 296 vizitatori online