Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Laura_Coman_1_Belgrad_2017Sportiva dinamovistă Laura Coman (24 de ani) încheie anul în forță. Eleva antrenorului Olimpiu Marin a participat la două concursuri în Serbia, la Belgrad, și la ambele s-a clasat pe podiumul de premiere. În afara Laurei Coman (pușcă aer comprimat), CS Dinamo a mai fost reprezentată la cele două competiții de Eliza Molnar (pușcă a.c.) și Roxana Bonte (pistol a.c.).

Primul test s-a desfășurat sub egida Campionatelor Internaționale ale Serbiei. Laura a tras în nota obișnuită și a obținut locul doi. În cadrul aceleiași probe, Eliza Molnar s-a clasat pe locul patru. Ambele s-au calificat în finală cu rezultat identic, 417,4 puncte. Tot la Internaționalele Serbiei, Roxana Bonte (pistol a.c.) s-a clasat pe locul 4 atât la juniori, cât și la open.

A doua zi, la Belgrad s-a desfășurat un Grand Prix, cu 297 de trăgători la start, din 14 țări. Laura Coman și-a depășit performanța din prima zi și s-a calificat în finală cu 418,9 puncte, rezultat ce a reprezentat și cel mai bun din tot concursul. Punctajul a fost cel mai apropiat de recordul mondial și i-a adus sportivei antrenate de Olimpiu Marin și marele premiu - o pușcă aer comprimat de ultimă generație Walther.

În finala Grand Prixului, Laura Coman s-a clasat pe locul trei, după sârboaicele Andreea Arsovic și Maria Maric.

Laura_Coman_Belgrad_2017

CS Dinamo, 12 decembrie 2017

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 242 vizitatori online