Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Laura_Coman_1_Belgrad_2017Sportiva dinamovistă Laura Coman (24 de ani) încheie anul în forță. Eleva antrenorului Olimpiu Marin a participat la două concursuri în Serbia, la Belgrad, și la ambele s-a clasat pe podiumul de premiere. În afara Laurei Coman (pușcă aer comprimat), CS Dinamo a mai fost reprezentată la cele două competiții de Eliza Molnar (pușcă a.c.) și Roxana Bonte (pistol a.c.).

Primul test s-a desfășurat sub egida Campionatelor Internaționale ale Serbiei. Laura a tras în nota obișnuită și a obținut locul doi. În cadrul aceleiași probe, Eliza Molnar s-a clasat pe locul patru. Ambele s-au calificat în finală cu rezultat identic, 417,4 puncte. Tot la Internaționalele Serbiei, Roxana Bonte (pistol a.c.) s-a clasat pe locul 4 atât la juniori, cât și la open.

A doua zi, la Belgrad s-a desfășurat un Grand Prix, cu 297 de trăgători la start, din 14 țări. Laura Coman și-a depășit performanța din prima zi și s-a calificat în finală cu 418,9 puncte, rezultat ce a reprezentat și cel mai bun din tot concursul. Punctajul a fost cel mai apropiat de recordul mondial și i-a adus sportivei antrenate de Olimpiu Marin și marele premiu - o pușcă aer comprimat de ultimă generație Walther.

În finala Grand Prixului, Laura Coman s-a clasat pe locul trei, după sârboaicele Andreea Arsovic și Maria Maric.

Laura_Coman_Belgrad_2017

CS Dinamo, 12 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 455 vizitatori online