Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Laura_Coman_1_Belgrad_2017Sportiva dinamovistă Laura Coman (24 de ani) încheie anul în forță. Eleva antrenorului Olimpiu Marin a participat la două concursuri în Serbia, la Belgrad, și la ambele s-a clasat pe podiumul de premiere. În afara Laurei Coman (pușcă aer comprimat), CS Dinamo a mai fost reprezentată la cele două competiții de Eliza Molnar (pușcă a.c.) și Roxana Bonte (pistol a.c.).

Primul test s-a desfășurat sub egida Campionatelor Internaționale ale Serbiei. Laura a tras în nota obișnuită și a obținut locul doi. În cadrul aceleiași probe, Eliza Molnar s-a clasat pe locul patru. Ambele s-au calificat în finală cu rezultat identic, 417,4 puncte. Tot la Internaționalele Serbiei, Roxana Bonte (pistol a.c.) s-a clasat pe locul 4 atât la juniori, cât și la open.

A doua zi, la Belgrad s-a desfășurat un Grand Prix, cu 297 de trăgători la start, din 14 țări. Laura Coman și-a depășit performanța din prima zi și s-a calificat în finală cu 418,9 puncte, rezultat ce a reprezentat și cel mai bun din tot concursul. Punctajul a fost cel mai apropiat de recordul mondial și i-a adus sportivei antrenate de Olimpiu Marin și marele premiu - o pușcă aer comprimat de ultimă generație Walther.

În finala Grand Prixului, Laura Coman s-a clasat pe locul trei, după sârboaicele Andreea Arsovic și Maria Maric.

Laura_Coman_Belgrad_2017

CS Dinamo, 12 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 31). 25 aprilie, ora 15:00: Dinamo - Politehnica Iași. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 32), 27 aprilie, ora 17:00: Timba Timișoara - Dinamo

Handbal. Liga Națională, play-off – sferturi de finală (meciul 3), 29 aprilie, ora 15:30: Dinamo – HDCS Constanța. Sala Dinamo. Scor general: 1-1. Se joacă în sistemul ”două victorii din trei meciuri”

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 12), 27 aprilie, ora 11:00: Timișoara Saracens - Dinamo

Box. Cupa României la juniori, 24-27 aprilie, Câmpulung Muscel (Argeș)

Judo. Campionatele Europene de seniori, 26-28 aprilie, Israel

Kaiac-canoe. Cupa României la seniori, 25-27 aprilie, Bascov

Sambo. Campionatele Naționale de seniori, 28-29 aprilie, București

Tir. Cupa Mondială, 20-30 aprilie, Changwon (Coreea de Sud)

ANUNTURI AGREMENT

În zilele de 30 aprilie și 1 mai 2018, programul activităților de agrement desfășurate în Bazinul olimpic Anatolie Grințescu se desfășoară fără modificări, după orarul obișnuit.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 416 vizitatori online