Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Tir. Laura Coman, podium in Serbia și premiu special la GP Belgrad

Laura_Coman_1_Belgrad_2017Sportiva dinamovistă Laura Coman (24 de ani) încheie anul în forță. Eleva antrenorului Olimpiu Marin a participat la două concursuri în Serbia, la Belgrad, și la ambele s-a clasat pe podiumul de premiere. În afara Laurei Coman (pușcă aer comprimat), CS Dinamo a mai fost reprezentată la cele două competiții de Eliza Molnar (pușcă a.c.) și Roxana Bonte (pistol a.c.).

Primul test s-a desfășurat sub egida Campionatelor Internaționale ale Serbiei. Laura a tras în nota obișnuită și a obținut locul doi. În cadrul aceleiași probe, Eliza Molnar s-a clasat pe locul patru. Ambele s-au calificat în finală cu rezultat identic, 417,4 puncte. Tot la Internaționalele Serbiei, Roxana Bonte (pistol a.c.) s-a clasat pe locul 4 atât la juniori, cât și la open.

A doua zi, la Belgrad s-a desfășurat un Grand Prix, cu 297 de trăgători la start, din 14 țări. Laura Coman și-a depășit performanța din prima zi și s-a calificat în finală cu 418,9 puncte, rezultat ce a reprezentat și cel mai bun din tot concursul. Punctajul a fost cel mai apropiat de recordul mondial și i-a adus sportivei antrenate de Olimpiu Marin și marele premiu - o pușcă aer comprimat de ultimă generație Walther.

În finala Grand Prixului, Laura Coman s-a clasat pe locul trei, după sârboaicele Andreea Arsovic și Maria Maric.

Laura_Coman_Belgrad_2017

CS Dinamo, 12 decembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018

Baschet. Liga Națională (etapa 15), 20 ianuarie, ora 19:30: BC Timișoara – Dinamo

Polo masculin. Cupa României (turneul final), 19-21 ianuarie, Bazinul Ghencea. Vineri (19 ianuarie), ora 20:00: Dinamo – Rapid. În cazul unui succes, Dinamo va juca sâmbătă cu învingătoarea dintre CSM Oradea și Poli Cluj, de la ora 20:00. Duminică au loc meciurile finale (1-2, 3-4, 5-6, 7-8).

Polo feminin. Campionatul Național de seniori, Turneu 1, 19-21 ianuarie, Oradea

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 12), 21 ianuarie, ora 13:30: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 20 ianuarie: Arcada Galați – Dinamo

Atletism. Etapa I a Campionatului Național, 20-21 ianuarie, Bacău

Scrimă. Campionatul Național de juniori – sabie, 17-20 ianuarie, București. Campionatul Național de cadeți – spadă, 19-20 ianuarie, București

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 562 vizitatori online