Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir Tir. Laura Coman si Alin Moldoveanu, victorii la Internationalele Romaniei. Laura, rezultat fantastic in finala, superior recordului mondial

Tir. Laura Coman si Alin Moldoveanu, victorii la Internationalele Romaniei. Laura, rezultat fantastic in finala, superior recordului mondial

laura_coman_iasiCea mai valoroasă sportivă a tirului românesc, Laura Coman (25 de ani), încheie anul 2018 cu un nou rezultat excelent. Sportiva antrenată de Marin Olimpiu a câștigat medalia de aur la Internaționalele României la pușcă, întrecere desfășurată la Iași, la finele săptămânii trecute. Dincolo de medalie, Laura a obținut și un scor fabulos în finala de la pușcă 10 metri a.c., superior recordului mondial.

Laura a încheiat calificările cu 630,1 puncte, însă rezultatul de referință a fost cel din finală, 253,2p. ”Nu s-a mai tras niciodată în lume un astfel de scor. Este superior atât recordului mondial feminin, cât și celui masculin. M-am simțit foarte bine la acest concurs”, a declarat sportiva dinamovistă. Punctajul ei din finală este superior cu 8 zecimi recordul mondial feminin (252,4) și cu două puncte recordului mondial masculin (251,2).

Laura Coman a mai obținut și trofeul pentru cel mai bun rezultat și, de asemenea, Trofeul campionilor.

CS Dinamo a mai obținut o victorie și în concursul masculin la pușcă 10 metri a.c., prin Alin Moldoveanu. Campionul olimpic din 2012 a tras 625,7 în calificări și 249,7 în finală.

CS Dinamo, 19 noiembrie 2018

Program Competitional

Săptămâna 24-30 iunie 2019

Multisport. Jocurile Europene, 20 iunie – 1 iulie, Minsk (Belarus)

Handbal. Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, 27 iunie, Viena

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 28-29 iunie, Pitești. Grand Prix aruncări, 29 iunie, Poiana Brașov

Gimnastică. Campionatele Mondiale de junioare, 24 iunie – 1 iulie, Gyor (Ungaria)

Lupte. Campionatele Europene U15 (școlare), 28-30 iunie, Polonia

ANUNTURI AGREMENT

• În data de 29 iunie a.c. (sâmbătă), Bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo va găzdui un eveniment în scop umanitar, organizat sub denumirea de Swimathon București. Din acest motiv, în ziua menționată, nu se vor organiza activități de inițiere și agrement în bazinul acoperit. Mulțumim pentru înțelegere!

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 395 vizitatori online