Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă a weekendului 15-17 februarie 2013

Norocul este atunci când antrenamentul întâlneşte oportunitateaspunea, pe bună dreptate, Darrell Royal încercând în felul acesta să explice că, în sport, oricât de mult contează şi norocul, totuşi fără antrenament, oportunitatea de a obţine un rezultat remarcabil este inaccesibilă celor care nu se antrenează.

Nu de noroc, credem noi, au nevoie sportivii dinamovişti care se vor confrunta cu adversarii lor în acest weekend în nu mai puţin de 8 competiţii sportive, ci doar să-şi demonstreze, aşa cum au făcut întotdeauna, valoarea câştigată prin multă muncă şi foarte multe ore de antrenament asidiuu.

Iată, în continuare, calendarul competiţiilor sportive din acest weekend

14-18 februarie

Scrimă – Cupa Mondială, Padova - Italia

15-17 februarie

Tir – Campionatul naţional 2013, Bucureşti, poligonul Tunari

16 februarie

Karate – Campionatul naţional 2013, Bucureşti

15 februarie, ora 1800

Baschet – Liga naţ., etapa a 22-a

BC Timişoara – Dinamo Buc.

16 februarie, ora 1630

Volei m. – Divizia A1, etapa a 18-a

Dinamo Buc. – Steaua Buc.

16 februarie, ora 1800

Volei f. – Divizia A1, etapa a 18-a

Dinamo Buc. – CS Ştiinţa Bacău

16 februarie, ora 1900

Handbal – Liga naţ., etapa a 14-a

Dinamo Buc. – CS Caraş-Severin

16 februarie, ora 1700

Polo – Superliga, etapa a 11-a

Dinamo Buc. – Poli Cluj

17 februarie, ora 1000

Scrimă. În perioada 14-18 februarie se desfăşoară, la Padova, în Italia, o nouă Cupă mondială la scrimă, unde, în lotul României, vor evolua şi dinamoviştii Tibi Dolniceanu şi Mihai Gălăţeanu. Având în vedere evoluţia celor 2 în cadrul tuneului mondial de la Madrid, aştepătm evoluţii pozitive şi în această competiţie de început de sezon competiţional.

Tir. Vineri şi sâmbătă se desfăşoară la poligonul Tunari din Capitală, Campionatul Naţional de seniori şi juniori. Dinamo participă cu o echipă formată din următorii sportivi: Alin Moldoveanu, Ioana Cristea, Cristina Ilie, Andreea Popescu, Gabriel Diaconu, Octavian Iacob ,Daniela Cohanciuc, Carmen Huianu şi Florin Paun. Ştiind care este valoarea lotului dinamovist, nu ne aşteptăm ca Dinamo să nu vină de la această competiţie fără rezultate remarcabile, care să îmbogăţească palmaresul tirului practicat în complexul sportiv din şoseaua Ştefan cel Mare.

Karate. Şi disciplinele de contact îşi încep sezonul competiţional iar sâmbătă, la Bucureşti, se vor organiza deja campionatele naţionale de karate. Dinamo va fi prezentă la această competiţie cu un lot format din nu mai puţin de 13 sportivi: Iancu T., Niţu C., Mirea A., Teodorescu C., Vasile M., Dumitrescu B., Barcan A., Pancu A., Rizescu S., Baseanu B., Mitran A., Patru R., Burlacu M. Şcoala dinamovistă s-a făcut întotdeauna remarcată cu rezultate excepţionale în cadrul competiţiilor de karate, aşa încât sperăm că şi de această dată karateka dinamovişti vor fi la înălţime.

Baschet. În cadrul etapei cu numărul 22, Liga naţională programează partida dintre formaţiile B.C. Timişoara, ocupanta locului 7 în clasament, cu 35 de puncte, şi Dinamo Bucureşti. Pe Dinamo o desparte doar un punct de Farul şi Miercurea Ciuc, formaţii care, împreună, se lupta pentru a evita retrogradarea.

Volei masculin. Eapa a 18-a programează întâlnirea dintre Dinamo şi Steaua, două echipe care, indiferent de pozitia în clasament, atunci când se întâlnesc, oferă un spectacol sportiv de calitate datorită rivalităţii tradiţionale dintre ele. În clasament, Dinamo ocupă locul 7, cu 22 de puncte, în timp ce adversarii de la Steaua ocupa locul 10, cu 13 puncte. Întâlnirea se va desfăşura sâmbătă, 16 februarie, cu începere de la ora 1630, la sala Extreme.

Volei feminin. Capul de afiş al acestui sfârşit de săptămână şi al etapei a 18-a,  este fără îndoială întâlnirea dintre Dinamo Romprest şi CS Ştiinţa Bacău. Dinamo ocupă locul 3, cu 35 de puncte, în timp ce Ştiinţa Bacău ocupa locul doi, cu 37 de puncte, ceea ce înseamnă că rezultatul acestui meci poate inclusiv să schimbe ierarhia primelor două locuri ale clasamentului. Întalnirea are loc sâmbătă de la ora 1800, în sala Unirea din Dobroieşti.

Handbal. Etapa a 14-a la handbal programează întâlnirea dintre Dinamo şi CS Caraş Severin. Dinamo, ocupanta locului 11 cu 6 puncte, nu are voie să nu câştige această întâlnire, în faţa unei echipe care ocupa locul 7 cu 11 puncte, loc care nu este nici el foarte confortabil. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 1900, la Buzău, acolo unde dinamoviştii dispută jocurile de acasă.

Polo. Etapa a 11-a a Superligii naţionale de polo programează întâlnirea dintre Dinamo, ocupanta locului 2 al clasamentului, şi Poli Cluj, ocupanta ultimului loc. Chiar şi cu jucătorii plecaţi la lot, Dimitrie Goanţă şi Dragos Stoienescu, Dinamo poate şi trebuie să câştige lejer acest meci.

Autorii articolului: Mihai Neacşu şi Florin Nan – CS Dinamo, 15 februarie, 2012, ora 1600

Program Competitional

Săptămâna 29 aprilie - 5 mai 

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 2), luni 29 aprilie, ora 19:00: Dinamo – Rapid București

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (retur), marți 30 aprilie, ora 19:45: Skjern Handbold – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meci 5), miercuri 1 mai, 16:30 : Rapid București - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 3 / dacă mai este necesar), vineri 3 mai: Rapid București – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 6), vineri 3 mai, ora 18:00: CS Dinamo – CS Blejoi. Stadion Dinamo central

Polo. Superliga, finala (meciul 2), vineri 3 mai, ora 18:00: Steaua – Dinamo. Bazin Ghencea

Fotbal. Superliga Romania, play-out (etapa 8), sâmbătă 4 mai, ora 20:00: U Cluj – Dinamo 1948


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 134 vizitatori online