Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă a weekendului 18-20 ianuarie 2013

Avancronica sportivă a weekendului 18-20 ianuarie 2013

Pentru că vremea în acest weekend este potrivnică desfăşurării activităţilor în aer liber, vă invităm ca, pe lângă activităţile casnice şi poveştile la gura sobei, să vă petreceţi timpul liber şi în sălile de sport, acolo unde atmosfera este încălzită de către sportivii dinamovişti care sunt în focul competiţiilor naţionale.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive programate la acest sfârşit de săptămână:

19 ianuarie, ora 1700

Volei m. – Divizia A1, etapa a 13-a

Tomis Constanţa – Dinamo Buc.

19 ianuarie, ora 1800

Volei f. – Divizia A1, etapa a 13-a

Dinamo Romprest – CSU Tg. Mureş

19 ianuarie, ora 1830

Baschet – Liga naţ., etapa a 18-a

Dinamo Buc. – BCM U Piteşti

19 ianuarie, ora 1600

Polo -  Superliga, etapa a 9-a

Rapid Buc. – Dinamo Buc.

20 ianuarie, ora 1100

18-19 ianuarie

Atletism – Concurs naţional de sală (Grand Prix), Bucureşti

19-20 ianuarie

Tir – Campionatul naţional, etapa a 4-a, Bucureşti (Poligon Tunari)

Volei masculin. În acest weekend, băieţii se deplasează pe litoral unde vor juca poate cea mai dificilă partidă a returului de campionat, în faţa liderei clasamentului, Tomis Constanţa. Deşi adversarii au reuşit în tur să învingă la Bucureşti, totuşi şansele elevilor profesorului Daniel Rădulescu nu sunt de neglijat, echipa noastră demonstrând, de-a lungul ultimilor ani, că poate câştiga oriunde, fiind o formaţie omogenă care joacă de mult timp împreună. Partida este programată să se desfăşoare sâmbătă, 19 ianuarie, începând de la ora 1700.

Volei feminin. Actuala vedetă a sporturilor de echipă din şoseaua Şefan cel Mare - Dinamo Romprest - va primi sâmbătă, 19 ianuarie, cu începere de la ora 1800, vizita formaţiei CSU Medicina Tg. Mures, în sala Unirea din Dobroieşti. Fetele noastre au obţinut maximum de puncte şi în partida din tur, de la Târgu Mureş, aşa încât partida din această etapă nu ne va da mari emoţii, însă spectacolul sportiv este garantat, ca la mai toate partidele formaţiei noastre, aşa încât avem un motiv în plus să vă invităm, în mod special, la acest meci.

Baschet. Sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 1830, în etapa cu numărul 18 a Ligii naţionale de baschet este programată partida dintre formaţiile Dinamo Bucureşti şi BCM U Piteşti. Acest meci este important pentru Dinamo în încercarea de a scăpa de zona retrogradabilă, mai ales că întâlnim o formaţie din a doua jumătate a clasamentului, care joacă în deplasare. Echipa noastră s-a întărit săptămâna aceasta prin venirea unui număr de trei jucatori nord-americani care însă nu vor evolua în această partidă. Totuşi, dacă noii veniţi vor reuşi să se adapteze rapid la condiţiile din Romania, ar putea să aducă acel plus necesar în economia jocului nostru, astfel încât să depăşim handicapul moral al înfrângerilor suferite până acum de o formaţie compusă exclusiv din jucători români. Partida va avea loc în cocheta Arenă de baschet a Federaţiei, de la ora 1830.

Polo. La doar o săptămână distanţă faţă de etapa a 8-a, în acest weekend este programat un nou act al Superligii naţionale: etapa a 9-a. Sâmbătă, de la ora 1600, şi duminică, de la ora 1100, la bazinul Floreasca din Bucureşti, urmează să se desfăşoare dubla întâlnire dintre Rapid şi Dinamo – o confruntare care nu are cum să ridice probleme formaţiei noastre în condiţiile în care o întâlnim pe ocupanta penultimului loc al clasamentului, însă poate să ne edifice cu privire la nivelul actual de pregătire al echipei.

Atletism. Vineri şi sâmbătă dimineaţă, Federaţia de Atletism organizează deja consacratul concurs de Grand Prix de la Bucureşti, care deschide sezonul de sală în fiecare an. La această ediţie a competiţiei, Dinamo va paricipa cu următorii sportivi: Nicuşor Stanciu şi Marian Oprea la triplu salt, Georgiana Mihnea la lungime şi Andreea Huzum la greutate. Ne aşteptăm la o evoluţie bună din partea sportivilor noştri, care să le dea un bun start pentru acest nou an competiţional.

Tir. Campionatul Naţional de Tir are programată sâmbătă şi duminică, de la ora 900, etapa a IV-a care se va desfăşura la poligonul Tunari. În această etapă participă întreaga echipă de tir a C.S. Dinamo Bucureşti, avându-l în frunte pe campionul nostru olimpic, Alin Moldovan. Alături de el, tinerele noastre speranţe Ioana Cristea şi Laura Ilie, dar şi Carmen Huian, Gabriel Deaconu şi Octavian Iacob, sub coordonarea profesorului Marin Olimpiu, merg la concurs pentru a aduce un palmares cu rezultate cât mai bune într-una dintre disciplinele sportive la care Dinamo are cu se mândri.

Autorii articolului: Mihai Neacşu şi Florin Nan – CS Dinamo, 18 ianuarie, ora 1030

Program Competitional

Săptămâna 6-12 mai 

Baschet. LNB Getica 95, locurile 7-8 (meci 1), miercuri 8 mai, ora 19:00: CSU Sibiu – Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 7), miercuri 8 mai, ora 18:00: CS Dinamo – SCM Dunărea Giurgiu. Stadion Dinamo

Rugby. Liga de Rugby Kaufland (etapa 4), sâmbătă 11 mai, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache

Polo. Superliga Suzuki, finala (meci 3), sâmbătă 11 mai, ora 20:30: Dinamo – Steaua

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 8), sâmbătă 11 mai, ora 18:00: CS Dinamo – CS Popești Leordeni. Stadion Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 7-8 (meci 2), duminică 12 mai: Dinamo – CSU Sibiu. Sala Dinamo

Fotbal. Superliga Romania, play-out (etapa 9), duminică 12 mai, ora 21:30: Dinamo 1948 – UTA Arad. Stadionul urmează a fi anunțat

Lupte. Turneul mondial de calificare la Jocurile Olimpice, 9-12 mai, Istanbul


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 164 vizitatori online