Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportivă a weekendului 8-10 martie 2013

Primăvara începe să se facă simțită iar temperaturile au crescut sensibil. Pe o astfel de vreme, nu putem petrece întregul weekend în casă așa încât vă invităm ca, în timpul dumneavoastră liber de la acest sfârșit de săptămână, să vizitați și arenele spotive în care vor evolua sportivii dinamoviști, pentru a vă reîntâlni cu spectacolul competițional.

Iată calendarul evenimentelor sportive programate la acest sfârșit de săptămână:

9 martie, ora 1800

Volei f. – Divizia A1, play-off, faza 1

Dinamo Buc. – CSM Lugoj

9 martie, ora 1800

Volei m. – Divizia A1, play-off, faza 1

Remat Zalău – Dinamo Buc.

9 martie, ora 1800

Handbal – Liga naț., etapa a 17-a

CSM Ploiești – Dinamo Buc.

9 martie, ora 1800

Baschet – Liga naț., etapa a 26-a

CSS Giurgiu – Dinamo Buc.

8-10 martie

Judo – Campionatul național U23, Drobeta Turnu Severin

Volei feminin. Sâmbătă, 9 martie începe faza I a Play-off-ului diviziei A1 la volei feminin. În această fază, Dinamo Romprest joacă împotriva formației CSM Lugoj. Se joacă după sistemul 2 victorii din 3 partide, primul și al treilea joc desfășurându-se pe terenul formației mai bine clasate la sfârșitul sezonului regulat. Dinamovistele sunt, în mod evident, favorite în această confruntare a cărei primă partidă se va desfășura în sala Unirea din Dobroiești, sâmbătă, cu începere de la ora 1800.

Volei masculin. Elevii antrenorului Daniel Rădulescu intră în prima fază a Play-off-ului de pe pozitia a VI-a a clasamentului și va juca două meciuri în deplasare și unul acasă. Adversarii dinamoviștilor sunt voleibaliștii de la Remat Zalau, echipa clasată pe locul III, care are ca obiectiv câștigarea campionatului. Partidele sunt foarte dificile iar în opinia noastră loturile sunt de valori sensibil egale, forma de moment fiind cea care va înclina balanța în favoarea uneia sau alteia dintre competitoare. Prima partidă, cea de la Zalău, se va desfășura sâmbătă, 9 martie, de la ora 1800.

Handbal. Etapa cu numărul 17 programează partida dintre CSM Ploiești și  Dinamo, un meci foarte important atât pentru dinamoviști, dar mai cu seamă pentru ploieșteni care-și joacă ultima șansă de a rămâne în prima divizie a țării. Dinamo, care ocupă locul 10 în clasament, cu 10 puncte, 11 înfrângeri și 5 victorii, cel puțin teoretic are prima șansă, dată fiind valoarea actualului lot. Ploieștiul se află pe locul 11, cu 3 victorii, 13 înfrangeri și un meci egal. Meciul se va desfășura sâmbătă, de la ora 1800, în Sala Sporturilor din Ploiești.

Baschet. Etapa cu numarul 26 a Ligii Naționale de Baschet programează partida dintre CSS Giurgiu și Dinamo. Giurgiuvenii ocupă locul 12 cu 33 de puncte, în timp ce Dinamo ocupa locul 16 cu 26 de puncte. Acest lucru ne arată că favorita clară este formația din Giurgiu. Suntem siguri că sala sporturilor din Giurgiu va fi plină de spectatori veniți să-și încurajeze favoriții dar și să vadă acele faze spectaculoase pe care știu atât de bine jucătorii americani să le producă. La Dinamo, atat Spencer Dixon, cât și Brian Fisher, jucători cu talie mica dar cu un joc spectaculos care aduce mai degrabă cu jocul de street basketball, cam la fiecare meci produc faze aplaudate la scenă deschisă de către publicul prezent și credem că la fel se va întâmpla și la Giurgiu, numai că Dinamo are o problemă cu punctele în clasament iar spectacolul sportiv probabil că nu o va ajuta prea mult.

Judo. Între 8 și10 martie are loc, la Turnu-Severin, finala Campionatului National U 23 la judo. Dinamo participă la această competiție cu mulți sportivi de valoare și sigur, sportivi care vor fi pe podiumul de premiere. Tineri aflați încă la vârsta junioratului, precum Marin Neguț la categoria 60 kg, Roxana Ioanca la categoria 52 kg, sau fratii Panea (Cristian  la 100 kg și Andreea la 78 kg), sunt sportivi de lot național și am putea să-i vedem și la Jocurile Olimpice de la Rio. Acești copii trebuie urmăriți cu atenție pentru că judoul românesc din acest moment poate produce campioni.

Autorul articolului: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 8 martie, ora 1500

Program Competitional

Săptămâna 29 aprilie - 5 mai 

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 2), luni 29 aprilie, ora 19:00: Dinamo – Rapid București

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (retur), marți 30 aprilie, ora 19:45: Skjern Handbold – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meci 5), miercuri 1 mai, 16:30 : Rapid București - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 3 / dacă mai este necesar), vineri 3 mai: Rapid București – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 6), vineri 3 mai, ora 18:00: CS Dinamo – CS Blejoi. Stadion Dinamo central

Polo. Superliga, finala (meciul 2), vineri 3 mai, ora 18:00: Steaua – Dinamo. Bazin Ghencea

Fotbal. Superliga Romania, play-out (etapa 8), sâmbătă 4 mai, ora 20:00: U Cluj – Dinamo 1948


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 275 vizitatori online