Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 9-11 noiembrie 2012

Avem, din nou, în față, un weekend plin de evenimente sportive, în care jocurile țin, ca de obicei, capul de afiș însă nici sporturile individuale nu se lasă mai prejos, fiind reprezentate de 2 competiții foarte puternice, atât în plan național, cât și internațional. Dar, indiferent de opțiunile sau pasiunile dumneavoastră sportive, vă invităm pe toți susținătorii sportului dinamovist, și nu numai pe ei, să mergeți în arenele sportive, acolo unde spectacolul, eticheta și spiritul de competiție reprezintă întotdeauna un motiv de recreere, deconectare și bucurie.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive programate la acest sfârșit de săptămână, în care vor evolua sportivii dinamoviști:

9 noiembrie, ora 1600

Baschet - Divizia A - etapa a 7-a

Dinamo Buc. – BC Timișoara

10 noiembrie, ora 1800

11 noiembrie, ora 1000

Polo – Superliga naț. – etapa a 4-a

CS Poli Cluj – Dinamo Buc.

10 noiembrie, ora 1800

Handbal – Liga națională – etapa a 7-a

Șt.Dedeman Bacău – Dinamo Buc.

10 noiembrie, ora 1100

Volei f. – Divizia A1 – etapa a 6-a

Dinamo Buc. – Unic Piatra Neamț

10 noiembrie, ora 1700

Volei m. – Divizia A1 – etapa a 6-a

Dinamo Buc. – Agronomia Buc.

8-11 noiembrie

Natație – Campionatele naționale pentru seniori și juniori, 2012, Hunedoara

9-11 noiembrie

Haltere – Campionatul mondial universitar 2012, Israel

Baschet. Dinamo joacă vineri, 9 noiembrie, de la ora 1600, în Arena FRB, partida din cadrul etapei a 7-a , în compania formației BC Timișoara. Nu știm cum vor evolua elevii antrenorului Nicu Toader, însă știm că, indiferent de actuala valoare a lotului dinamovist, această echipă reprezintă un blazon construit în timp, din valoare, mult efort, competență și dăruire iar acest blazon obligă, sau ar trebui să oblige, cel puțin la aceeași capacitate de sacrificiu de care au dat dovadă sportivii unor generații întregi care au scris istoria baschetului la Dinamo.

Polo. Etapa a IV-a a Superligii naționale la polo pe apă programează sâmbătă, 10 noiembrie, cu începere de la ora 1800 și duminică, 11 noiembrie, cu începere de la ora 1000, partidele dintre CS Poli Cluj și Dinamo București. Întâlnirea nu prezintă nici un pericol pentru formația dinamovistă, care ocupă poziția a II-a a clasamentului și nu prea are cum să piardă în fața gazdelor care se află pe ultimul loc. Etapa a V-a va programa meciurile care reprezintă adevărata miză, atât pentru campionat, cât și pentru tradiție, fiind vorba despre întâlnirea dintre Dinamo și Steaua.

Handbal. După o pauză de 3 săptămâni, campionatul se reia sâmbătă, 10 noiembrie, cu cea de-a 7-a etapă care programează partida dintre Știința Dedeman Bacău și Dinamo București, adică dintre ocupantele locurilor 4 și 11 ale clasamentului. Trebuie spus însă că actualele poziții din clasament nu reprezintă aspirațiile celor două echipe și nici ale celor doi antrenori, Eliodor Voica (la Bacău) și Sebastian Bota (la Dinamo) ambii fiind colegi și la cârma lotului național. Obiectiv privind lucrurile, prima șansă aparține, evident, Bacăului, dar Dinamo poate să producă o surpriză având în vedere forma bună a unor sportivi din lotul dinamovist.

Volei feminin. În etapa a VI-a diviziei A1, fetele joacă acasă, sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 1100, în compania formației  Unic Piatra Neamț, echipă care ocupă locul 6 în clasament, în timp ce dinamovistele ocupa locul 2. Fetele noastre nu pot pierde partida din sala Unirea Dobroiești, chiar dacă unii sunt tentați să privească mai insistent la rezultatele din etapa precedentă, atunci când dinamovistele, venite după o partidă grea, în Franța, în grupele Champions League, au pierdut cu 1-3, în deplasare, în fața formației Alba Blaj. După părerea noastră, Blajul va mai face unele surprize și altor formații mult mai bine cotate decât voleibalistele din localitate, pentru ca acolo este o sală în care este greu să evoluezi atunci când joci în deplasare, fără ca acest aspect să reprezinte o justificare din partea noastră pentru jocul mai slab al dinamovistelor din acea partidă. Oricum, noi credem că fetele noastre și-au revenit la nivelul optim al potențialului lor, după cum s-a putut vedea, de altfel, și în cele două partide de Cupa României, susținute marți și miercuri (6 și 7 noiembrie) în fața adversarelor de la CSM Sibiu pe care le-au înfrânt, în ambele jocuri, într-o manieră extrem de categorică. Partida de sâmbătă va fi difuzată, în direct, de canalul TV Digi Sport.

Volei masculin. Etapa a VI-a a diviziei A1 la volei masculin programează sâmbătă, de la ora 1700, întâlnirea dintre Dinamo și CS Agronomia București, ocupantele locurilor 7, respectiv 11 ale clasamentului. În ultimii ani, întâlnirile dintre cele două formații au dat naștere la spectacole sportive deosebite, victoriile fiind împărțite, chiar dacă echipa profesorului Rădulescu are în față, de data aceasta, o echipă condusă de fostul său elev, Vicențiu Dumitrescu. Chiar dacă și băieții vin după o înfrângere destul de severă, la Dej, în etapa precedentă, și au destule probleme de lot din cauza accidentărilor din ultimele partide din campionatul intern, Cupa CEV și Cupa României (acolo unde, miercuri, 7 noiembrie, au învins destul de categoric pe Șimleul Silvaniei, scor 3-1), suntem convinși că spectacolul sportiv nu va lipsi nici de această dată iar rezultatul întâlnirii va fi cel așteptat de toți suporterii dinamoviști. Partida este găzduită de aceeași sală Extreme.

Natație. Hunedoara este Capitala natației din România, în acest sfârșit de săptămână, pentru că acolo se desfășoară Campionatele naționale, atât pentru seniori, cât și pentru juniori. Ionela Cozma, Daniela Benea, Diana Bejan - la seniori - și Nicoleta Zboiu, Andrei Ștefan, Florin Raiu, Alex Bănciulescu și Alex Lomnoșanu – la juniori – împreună cu profesoara Carmen Radu, reprezintă lotul dinamovist care va lupta pentru medalii și pentru consacrare, într-un sport unde doar cronometrul stabilește ierarhiile.

Haltere. La acest sfârșit de săptămână se va desfășura, în Israel, Campionatul Mondial Universitar de Haltere. În lotul României care se deplasează la această competiție, Dinamo este reprezentată de Marius Danciu. Nu știm dacă antrenorii lotului național au stabilit ca Marius să concureze la categoria 105 kg sau la 96kg, dar știm că Marius are valoare, ceea ce va demonstra în curând.  

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan – CS Dinamo, 9 noiembrie, ora 330

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 185 vizitatori online