Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 2-4 noiembrie 2012

Așa cu v-ați obisnuit deja, în week-end, fiind sezon competițional, avem o serie de evenimente sportive din care bineînțeles că nu pot lipsi sportivii dinamoviști, fie că vorbim de jocuri sportive, fie de sporturi individuale. În weekendul care începe azi, invităm fanii dinamoviști la volei, baschet și tir.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive programate la acest sfârșit de săptămână, în care vor evolua sportivii dinamoviști:

1-10 noiembrie

Tir – Campionatul Național de tir, etapa 1 – Băile Felix

4 noiembrie, ora 1200

Volei m. – Divizia A1, etapa a 5-a

C.S.U. Dej – Dinamo Buc.

3 noiembrie, ora 1100

Volei f. – Divizia A1, etapa a 5-a

CSV Alba Blaj – Dinamo Buc.

3 noiembrie, ora 1800

Baschet – Divizia A – etapa a 6-a

BC Miercurea Ciuc – Dinamo Buc.

Tir. A început o nouă ediție a Campionatului Național de tir, cu etapa I care se desfășoară la Băile Felix, în perioada 1-10 noiembrie. Lotul dinamoviștilor, condus de profesorul Marin Olimpiu, are în componență, pe lângă campionul olimpic din acest an, Alin Moldovan, și pe Ioana Cristea de 18 ani, deja consacrată în lumea tirului din Romania, pe Laura Ilie de 19 ani, care este pe drumul consacrării, cu multe așteptări de la ea, pe Octavian Iacob de 22 ani și, nu în ultimul rând, pe Carmen Huianu de 36 de ani, o sportivă valoroasă, pasionată de tir care obține rezultate de valoare la majoritatea competițiilor la care participă. Marin Olimpiu ne mărturisea, înaintea competiției, că dorește de la sportivii săi să concureze la valoarea actuală și să crească  valoric,  conform graficului stabilit la începutul anului. La tir, important este să crești în valoare constant, și nu în salturi.

Volei masculin. Dinamo vine din Olanda, unde a disputat, miercuri, partida retur cu adversara ei din Cupa CEV, Landstede Zwolle, meci pe care l-a pierdut la limită: 3-2 (25-23; 25-22; 26-28; 21-25; 19-17). După cum se vede și din evoluția scorului, Dinamo a plecat în Olanda să câștige și chiar a fost la un pas să o facă. După un asemenea meci și după o pauză pentru refacere de doar două zile, profesorului  Daniel Rădulescu nu-i va fi ușor să aducă echipa la un nivel care să nu ne dea emoții pentru un meci cu C.S.U. Dej - o echipă bătăioasă, chiar dacă este doar pe locul 6 în clasament, dar cu aspirații de mai mult. Meciul se va desfășura la Dej, duminică, 4 noiembrie, de la ora 1200.

Volei feminin. Și fetele vin după o înfrângere în grupele Ligii Campionilor CEV, în fața franțuzoaicelor de la ASPTT Mulhouse, însă întâlnirea din cadrul etapei a V-a a campionatului național feminin de volei, cu CS Volei Alba Blaj, nu poate fi un obstacol pentru elevele antrenorului Branko Kovacevic. Întâlnirea este programată sâmbătă, 3 noiembrie, de la orele 1100, la Blaj.

Baschet. Dinamo se deplasează la Miercurea Ciuc unde o va întâlni pe BC Miercurea Ciuc, o formație aflată pe locul 14 în clasamentul diviziei A. Antrenorul Nicu Toader ne promitea o comportare bună a elevilor săi și, de ce nu, o primă victorie de care echipa noastră are atât de multă nevoie. Este clar că tinerii baschetbaliști de la Dinamo au nevoie, în primul rând, de timp pentru a recupera trecerea de la juniori la seniori, timp care nu ne ajută în această situație. Partida se va desfășura în Sala sporturilor din Miercurea Ciuc, sâmbătă, 3 noiembrie, cu începere de la ora 1800.

Autorul articolului: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 2 noiembrie, ora 200

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 155 vizitatori online