Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 22- 24 februarie 2013

Acest sfârşit de săptămână programează competiţii sportive foarte importante pentru sportivii dinamovişti, atât la jocuri sportive, cât şi pentru sporturile individuale. Cu excepţia rugbyului, al cărui campionat nu a început încă, la celelalte jocuri, campionatele se află la final, mai precis înaintea playoff-urilor sau a playout-urilor, în funcţie de clasarea de la sfârşitul sezonului regulat. Sportivii dinamovişti se bat atât pentru podiumul unor competiţii, cât şi pentru evitarea ultimelor locuri din clasament, dar indiferent unde şi pentru ce obiectiv concurează, dinamoviştii reuşesc să umple săli, să stârnească pasiuni, să creeze spectacol sportiv de calitate.

Iată calendarul evenimentelor sportive programate sâmbătă și duminică.

23 martie

Atletism – Campionatele balcanice 2013, Turcia

23 martie, ora 1700

Volei m. – Divizia A1, etapa a 20-a

Dinamo Buc. – U.Craiova

23 martie, ora ...

Handbal – Liga naț., etapa a 15-a

Potaissa Turda – Dinamo Buc.

23 martie, ora 1945

Polo – Superliga, etapa a 12-a

Steaua Buc. – Dinamo Buc.

24 martie, ora 1130

24 martie, ora 2000

Volei m. – Divizia A1, restanță

Tomis CT – Dinamo Buc.

 Atletism. Sâmbătă, 23 februarie, în Turcia, va avea loc Campionatul Balcanic de atletism, cu o săptămână înaintea Campionatelor Europene de la Goteborg. Vor pleca în Turcia sportivii care nu au baremul realizat pentru Europene, și anume: la 400m – Angela Moroșanu; 3000m – Ancuța Bobocel; prăjina – Bogdan Popa; greutate – junioara Andreea Huzum care a încerca să obțină baremul și participarea la primul ei concurs.

Volei masculin. Etapa a XX-a a Diviziei A1 programează partida dintre Dinamo şi CSMU Craiova. Dinamo se află pe locul 6 în campionat, cu 28 de puncte, în timp ce Craiova ocupă locul al II-lea, cu 36 de puncte. Şi pentru Dinamo, dar şi pentru adversari, meciul este foarte important, echipa noastră poate să urce în clasament, pe o poziţie foarte importantă în jocurile din play-off, în timp ce Craiova poate pierde locul doi. Şi cu miză, şi fără miză, cele două echipe au un joc spectaculos, aşadar voleiul va fi la el acasă.

Handbal. Liga Naţională de Handbal programează sâmbătă, 23 februarie, partida din cadrul etapei a XV-a dintre Potaissa Turda şi Dinamo. Potaissa ocupă locul III în clasament cu 21 de puncte, în timp ce dinamoviștii ocupă locul 10 cu 8puncte. Dinamo merge la Turda să câștige și o poate face pentru că, în acest moment este capabilă să câștie în fața oricărei echipe din campionat, poate mai puțin în fața HCM-ului care la ora asta joacă „altceva” așa cum am putut vedea miercuri seară, la Polivalentă, când constănțenii s-au luptat de la egal la egal cu nemții de la THW Kiel, campionii Europei.

Polo. La polo lucrurile sunt simple în campionat: Digi Oradea  este de departe câștigatoare a acestei ediții în timp ce Dinamo, care ocupă locul II și Steaua care e pe locul III, se luptă pentru pozitia secundă a clasamentului dar și pentru că, tradițional, atunci când joacă cele două echipe, orgoliile sunt mari. Sambătă, de la ora 1945 și duminică, de la 1130, noua piscină din complexul sportiv Steaua va inaugura derbyurile dintre aceste două echipe.

Volei feminin. Duminică de la ora 2000, la Constanţa, Dinamo joacă cu Tomis, un meci restanţă din prima etapă a returului. La ora aceasta, Dinamo practică cel mai complet joc din campionat, care bineînţeles, se datorează în primul rând  lotului pe care îl are. La Constanţa, elevele antrenorului Marian Constantin nu vor avea un meci uşor, pentru că va fi, în primul rând, un meci al orgoliilor. Mai sunt trei partide de jucat şi încep meciurile din playoff, acolo unde Dinamo se bate la titlu, probabil cu Tomis Constanţa şi cu Ştiinţa Bacău.

Autorul articolului: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 22 februarie 2013, ora 2200

Program Competitional

Săptămâna 29 aprilie - 5 mai 

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 2), luni 29 aprilie, ora 19:00: Dinamo – Rapid București

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (retur), marți 30 aprilie, ora 19:45: Skjern Handbold – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meci 5), miercuri 1 mai, 16:30 : Rapid București - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 3 / dacă mai este necesar), vineri 3 mai: Rapid București – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 6), vineri 3 mai, ora 18:00: CS Dinamo – CS Blejoi. Stadion Dinamo central

Polo. Superliga, finala (meciul 2), vineri 3 mai, ora 18:00: Steaua – Dinamo. Bazin Ghencea

Fotbal. Superliga Romania, play-out (etapa 8), sâmbătă 4 mai, ora 20:00: U Cluj – Dinamo 1948


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 164 vizitatori online