Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 25-27 ianuarie 2013

Ne aşteaptă încă un weekend în care vremea ne este potrivnică, vântul, ninsoarea şi frigul punând stăpânire pe întreaga ţară. Cu toate acestea, atmosfera în sălile de competiţie va ţine sus mercurul în termometre aşa că vă invităm să înfruntaţi vremea de afară şi să veniţi la competiţiile şi partidele în care evoluează sportivii dinamovişti.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive programate la acest sfârşit de săptămână:

25-27 ianuarie

Handbal m. – turneu amical Chiajna, Sala sporturilor

Dinamo Buc., Dedeman Bacău, Potaissa Turda, HC Odorhei

26 ianuarie, ora 1700

Volei m. – Divizia A1, etapa a 14-a

Dinamo Buc. – Ştiinţa Baia Mare

28 ianuarie, ora 1830

Volei f. – Divizia A1, etapa a 14-a

CSM Lugoj - Dinamo Romprest

28 ianuarie, ora 1730

Baschet – Liga naţ., etapa a 19-a

Dinamo Buc. – CSM U Craiova

18-19 ianuarie

Atletism – Concurs naţional de sală (Grand Prix), Bucureşti, etapa a II-a

Handbal. Vineri, sâmbătă şi duminică, Sala sporturilor din Chiajna va găzdui un patrulater la care participă echipele H.C. Odorhei, Ştiinţa Dedeman Bacău, Potaissa Turda şi Dinamo Bucuresti. Odorheiul este pe locul doi în clasamentul diviziei naţionale, cu 17p., Ştiinţa Dedeman este pe locul trei, cu 16p, Potaissa este pe locul patru, cu 16p., în timp ce Dinamo este în partea de jos a clasamentului, dar cu premize evidente de a urca în ierarhia oficială. Premizele vin din faptul că Dinamo, pe lângă tinerii din lot care au o anumită valoare, se adaugă şi cei veniţi înaintea returului de comapionat şi ne gandim la Dimache care a mai jucat la Dinamo şi care încă este un jucător de valoare şi cu multă experienţă, la portarul Dragomir care nu mai are nevoie de nicio prezentare, la Purcărea (un alt jucător care atunci când este în teren dă totul, aşa cum o fac profesioniştii adevăraţi), la Nicolae, la Niţu, toţi jucători care pot aduce un plus important echipei. Antrenorii Bota şi Ene trebuie să relanseze echipa în acest retur şi nu ne îndoim că vor reuşi. În aceste condiţii, toate echipele vin la acest turneu cu intenţii clare, de pregătire şi evaluare a potenţialului din acest moment. Dinamo joacă primul meci vineri, de la ora 1600, cu Odorheiul, al doilea sâmbătă, de la ora 1530, cu Dedeman Bacău iar ultimul duminică, de la ora 1100, cu Potaissa Turda.

Volei masculin. Sâmbătă, 26 ianuarie, cu începere de la ora 1700, sala Extreme va găzdui întâlnirea din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A1, dintre formaţiile Dinamo Bucureşti şi Ştiinţa Explorări Baia Mare. Băimărenii sunt pe locul patru în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul şase, la doua puncte distanţă. Meciul va fi disputat dar, în acelaşi timp, suntem siguri că va oferi un spectacol sportiv foarte interesant.

Volei feminin. Fetele vor juca luni, 28 ianuarie, în deplasare la Lugoj, cu formaţia din localitate. Întâlnirea va avea loc la ora 1830, urmând ca miercuri, 30 ianuarie, să dispute jocul din cadrul etapei a XV-a cu formatia U Cluj, întâlnire care se va disputa cu începere de la ora 1600. Cele două partide nu ar trebui să ridice probleme deosebite voleibalistelor noastre care comun un lot mult mai valoros decât al echipelor adversare.

Baschet. Dinamo joacă luni, 28 ianuarie, de la ora 1730, o partidă importantă în cadrul etapei a XIX-a, cu formaţia CSM U Craiova, ocupanta locului patru în clasament, cu 31 de puncte (la egalitate cu ocupantele locurilor doi şi trei, CSU Ploieşti ,respectiv BC Timişoara şi la numai patru puncte de liderul la zi, CSM Oradea). Aşadar oaspeţii vor veni cu intenţia evidentă şi îndreptăţită să câştige, în timp ce Dinamo va intra în teren cu noile achiziţii, americanii Brian Fisher şi Spencer Dixon pe care antrenorul Nicu Toader va dori să-i evalueze în teren.

Atletism. Vineri şi sâmbătă, 25-26 ianuarie, Sala de atletism a complexului Lia Manoliu găzduieşte etapa a II-a, a concursului naţional de atletism indoor, concurs care are ca scop aducerea sportivilor la potentialul adecvat pentru Europeanul din Suedia, din luna martie. Dinamo participă cu aceeaşi formaţie ca şi cea din etapa I de săptămâna trecuta.

Program Competitional

Săptămâna 13-19 mai 

Marți, 14 mai: ZIUA DINAMO 76

Handbal. Liga Națională (etapa 25), miercuri 15 mai, ora 18:00: CSM Constanța – Dinamo

Handbal. Cupa României Râureni, Turneul Final 4. Semifinale, sâmbătă 18 mai. Ora 15:00: CS Minaur Baia Mare – CSM Constanța. Ora 17:30: Dinamo – CSM București. Duminică 19 mai: finala mică (ora 12:15); finala mare (ora 15:00). Sala Dinamo

Polo. Superliga Suzuki, finala (meciul 4), sâmbătă 18 mai, ora 20:30: Dinamo – Steaua. Bazin Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 5), sâmbătă 18 mai, ora 13:00: U ELBI Cluj Napoca - Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 9), sâmbătă 18 mai, ora 18:00: CS Blejoi – CS Dinamo

Fotbal. Dinamo 1948 va disputa barajul de menținere în SuperLiga Romania pe 20 mai (la Bucureșt), respectiv 27 mai (Miercurea Ciuc)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 156 vizitatori online