Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 4-5 februarie

Așa cum ne-am obișnuit deja, weekendul ne întâmpină cu numeroase evenimente sportive în care echipele dinamoviste sunt din nou prezente. Jocurile sportive sunt, și de această dată, în centrul atenției, însă lor li se alătură și scrima care debutează în acest an cu o competiție internațională de anvergură. Spectacolul sportiv ne va ține, așadar, și în acest week-end în sălile de sport, departe de frigul și viscolul de afară.

Volei feminin. Etapa a XV- a a diviziei A1 programează pentru sâmbătă, 4 februarie, de la ora 1100, în sala Extreme din București, întâlnirea dintre Dinamo Romprest (ocupanta locului 5 în clasament, cu 28 de puncte) și ACS Penicilina Iași care ocupă locului 9 cu 9 puncte. Dinamovistele sunt clar favorite în această partidă dar scorul la care vor învinge poate fi hotărâtor în modificarea configurației locurilor 3-5 din clasament, având în vedere că cele trei echipe care le ocupă se află la egalitate de puncte. Oricum, Dinamo mai are doar 7 etape până la finalul campionatului iar acestea trebuie exploatate din plin de fetele noastre pentru a ocupa o poziție cât mai confortabilă pentru play-off.

Volei masculin. Tot sâmbătă, în aceeași sală, dar începând cu ora 1300, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a diviziei A1, băieții primesc vizita formației CSU Galati, ocupanta locului 11 în clasament, cu 6 puncte. Pentru dinamoviști, situația este mult mai confortabilă, având în vedere că ei ocupă deja locul 3 iar între echipele plasate în zona de play-off și principala urmăritoare de pe locul 5, sunt cel puțin 5 puncte diferență. În aceste condiții, rezultatul partidei de sâmbătă nu va putea schimba prea mult configurația clasamentului însă fiecare victorie dinamovistă, pe lângă spectacolul pe care-l oferă admiratorilor voleiului, înseamnă un pas mai aproape de ocupanta locului 2.

  Handbal masculin. Duminică, 5 februarie, echipa Dinamo Municipal Călărași se va deplasa la Turda unde va juca cu formația din localitate într-o partidă de mijlocul clasamentului, ambele formații având același număr de puncte, respectiv 14. Partida este programată să înceapă la ora 2000.

  Scrimă. În perioada 04-05 februarie, echipa masculină de scrimă a României participă la Cupa Mondială care se desfășoară la Plovdiv, în Bulgaria. Din lotul României fac parte și trei sportivi dinamoviști: Rareș Dumitrescu, Gelu Zalomir și Tiberiu Dolniceanu, însoțiți de antrenorul lotului Mihai Covaliu. Pentru lotul de scrimă, pregătirile au intrat în linie dreaptă, Jocurile Olimpice de la Londra apropiindu-se cu repeziciune. Toate acțiunile lotului sunt atent pregătite de profesorul Covaliu pentru a ajunge la Londra în vârf de formă. 

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 270 vizitatori online